2777
2789
عنوان

کیاکارمندن؟

71 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها از زمانی که مدارکو تحویل دادین تازمانی که مراحل اداری استخدام تموم شد چقد طول کشید الان حدود 40روزه منتظرم بیان تحقیق محلی نیومدن چرا انقد دیرمیان؟ چقد طول میکشه بیان تحقیق؟

بعدازاینکه تو مصاحبه قبول شدین چند وقت بعدش اومدن تحقیقو رفتین سرکار؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

کجا خب؟

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووه من دی امتحان دادم فروردین جوابا اومد اردیبهش مصاحبه تخصصی آذر گزینش اسفند شروع بکار.یعنی بیشتر از یکسال از آزمون گذشت

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

از روز امتحان تا سر کار رفتنم یک سال و نیم طول کشید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

اووووه من دی امتحان دادم فروردین جوابا اومد اردیبهش مصاحبه تخصصی آذر گزینش اسفند شروع بکار.یعنی بیشت ...

من الان تومرحله گزینشم

اووووه من دی امتحان دادم فروردین جوابا اومد اردیبهش مصاحبه تخصصی آذر گزینش اسفند شروع بکار.یعنی بیشت ...

براشما اومدن تحقیق؟اخه من فقط تحقیقم مونده