2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغز من هنگ کرده😐

هیچی بالا نمیاره

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
پی چشم سیاه اومدم

فقط با یک نگاه اومدم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
شبا ترسیدی زل بزن از پنجره ب ماه 

كلمه ميفرماييد؟!

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....
فقط بع یک نگاه اومدم 

باید سر به جنون زد دل به خاک و خون زد 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
حداقل يه ساعت به دوستت ميگى جلوم چىُ جمع كنه؟! تو كه آمارت روئه ميخواس كىُ خر كنه؟! راستى چند روز ...

منم این شرا.ب ٣ ساله رو ميخورم کلشو

سلامت تو

هر کی پرسید ازم

میگم بی تو عم‌ اوکی

ولی میدونن جوکه

فقط بگو.....

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
🤔🤔🤔🤔🤔🤔  دلم برات تنگه دیوونه بیا بسه خب

بیا بازم عشق خوبم شو🤔

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم این شرا.ب ٣ ساله رو ميخورم کلشو سلامت تو هر کی پرسید ازم میگم بی تو عم‌ اوکی ولی میدونن جوکه ...

اَ چيش اومد خوشت؟!

مگه ميتونه منُ اَ يادت ببره؟....

عمراً اگه تو بغلش خوابت ببره....

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....

بدجوری بتو گیره دلم دلم،دلم،دلم

بدجوری داره میره دلم،دلم دلم، دلم

دل#  

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه