2777
2789
عنوان

کنکور تجربی😢

258 بازدید | 11 پست

برای یه خانم متاهل و خانه دار ک بچه نداره و پشت کنکوریه هفته ای ۶۰ ساعت مطالعه مفید چطوره؟هرکاری میکنم بیشتر از این نمیشه ساعتم😭آخه پزشکی میخوام..امروز فقط ده ساعت خوندم خییییلی عذاب وجدان دارم....یعنی قبول نمیشم اینجوری؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با 10 ساعت و ماه جمع بندی 13 ساعت قبول شدم

پزشکی قبول شدین؟من از مهر دارم میخونم تا عید ۸ ساعت بودم..از بعد عید بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت متغیرم....اما این هفته خیلی بد بودم از ده بالاتر نرفتم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ن خیلیم خوبه بیشترشم میشه کرد

یعنی ناراحت نباشم؟

[QUOTE=139682138]پزشکی قبول شدین؟من از مهر دارم میخونم تا عید ۸ ساعت بودم..از بعد عید بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت متغیرم....اما ...[/QUOT

سعی کن کیفیت و بازدهی بالایی هم داشته باشی

فقط خدا..

پزشکی قبول شدین؟من از مهر دارم میخونم تا عید ۸ ساعت بودم..از بعد عید بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت متغیرم....اما ...

بله 

ساعت مطالعت که خوبه.نگران نباش نوسان عادیه ماهای اخر ادم کم میاره .ولی یک ماه اخرو بالای 12 برو.....

فقط طلاق

چه خوبت مگه شوهرت پزشکه

نه ..خودم علاقه دارم

بله  ساعت مطالعت که خوبه.نگران نباش نوسان عادیه ماهای اخر ادم کم میاره .ولی یک ماه اخرو بالای ...

از یه طرفم عروسی داییمه..همش فکرم درگیره