2821
2789
عنوان

عکس +توضیحات

186 بازدید | 16 پست

دوستان شمام تجربه دارید اگ البته دارید من  عکس فرستادم واس نامزدم خیلی عکس العمل نشون نداد البته ب نظر خودم نمیدونم حالا عکس میزارم بگید ببینم 😅 نمیدونم چی بگم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

من فرستادم فقط لایک کرد بعد ویدیو چت گرف😐

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خخخ چ باحال ج دادی بقیه هم داره؟ 

دیگ بقیه مخش خوردم 😂

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بنده خدا هرچی استیکر تو کیبورد بود فرستاد دیگه چیکار کنه

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
من فرستادم فقط لایک کرد بعد ویدیو چت گرف😐

عه اینستا فرستادی ؟؟؟؟

عه اینستا فرستادی ؟؟؟؟

اره

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بنده خدا هرچی استیکر تو کیبورد بود فرستاد دیگه چیکار کنه

بهش  گفتم چ سرد شدی الانم دیگ شب بخیر گفتم 🥺

عکستو میخوای بفرستی؟

اینجا ؟؟؟؟؟

دمت گرم 😂 😂 😂  عکس‌ العمل هم نشون داده دیگه، شاید اهل لوس بازی یا زبون بازی نیست همسرت ولی ...

واقعا توجه داره ؟؟؟؟؟؟

پس اون ایموجی ای ک داره قلللللب از چشاش فوران میکنه برا عمه منه!؟ برای شماست دیگه عزیزم 😁

گفتم ی کم بیشتر توجه کن کلی قلب بفرسته چی بگم والا 😟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز