2789
عنوان

چجوری بارداری رو به همسرتون گفتید

180 بازدید | 19 پست

سلااااااااااام دوستای عزیزم💜

باآرزوی کلی چیزای خوب براتون❤💛

_________

من از همون ماجرای عقدم فهمیدم که همسرم اهل واکنش های جدی نیست ،بخاطر همین هیچ انتظاری ازش برای بارداری نداشتم.

همیشه واکنش های همسرم خیلی آروم و در لفافه بود.

بعدازدواج فهمیدم که همسرم به بچه ها علاقه داره و از هر فرصتی استفاده میکرد و از برنامه اش برای بچه های نداشتمون می گفت.

تااینکه 1سال بعد ازدواج ناخواسته باردارشدم،چون شناخته بودمش توقع ذوق و هیجان زیادی تو واکنشش نداشتم.

ولی خوب دوست داشتم اون لحظه ثبت بشه، یک پازل سفارش دارم که نوشته بودI love you daddy.

پازل دادم بهش دوربینم روشن کردم و گذاشتم رو حالت ضبط،هی می پرسید اینه چیه چرا فیلم میگیری تا بالاخره شروع کرد چیدن.

مثل همیشه منتظر بودم که ی لبخند بزنه و تهش بگه چه خوب😂

که یهو دیدم عین فنر پرید،هی می گفت راست میگی؟جون من راست میگی؟الهی قربونت برم چند وقتته ،بچه چیه؟ای وای اسمشو چی بذاریم؟

انگار این ادمی که این کارهارو میکرد نمیشناختم .

خلاصه تا اخرشب بالاو پایین پرید 😐😁

و زنگ زد برای مهمونی آخر هفته همه رو دعوت کرد😐در صورتی که من دوست نداشتم کسی حالا حالا ها بفهمه .

دوران بارداریم یکی از بهترین روزای زندگیم بود خیلی خوش گذشت چون همسرم نذاشت دست به سیاه سفید بزنم.

بعد اون روز  و روز زایمانم دیگه اون شخصیت همسرم و ندیدم.

بارداری#  

کاربری دست دو نفر ❤برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون❤

خداروشکر عزیزززم😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هنوز بین دوستام مقام اول رو دارم بعد 12 سال با آی وی اف باردار شدم آزمایشم مثبت شد اس ام اس دا ...

وای خدا😂😂

همسرت خدای ابراز  احساسات پس

کاربری دست دو نفر ❤برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون❤

منم دیروز تو خونه یه عالمه کار کردم اخرسرم غر زد ک چرا این غذا یه هفتس مونده تو یخچال نریختی دور؟😐بعدم گف دیگه اصلا حق نداری کار خونه بکنی😐 الانم قهرم باهاش

فردامون از امروز دیروزتره...