2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم هرکس اطلاعاتی داره لطفا بهم بگه لطفاااااااا

دوستم بعد از رابطه خونریزی شدید گرفت و مکررا این خونریزی ها رو داشته بعد به پزشک مراجعه کرد و آزمایش پاپ اسمیر انجام داد و گفتن که مشکلی چندانی نیست ولی علائم همچنان پا برجا بوده بعد دوباره به پزشک مراجعه میکنه پزشک واکسن گاردسیل رو تجویز میکنه وهر هفته DBD انجام میده که زگیل اا کوچیک بشن تا بتون برداره بعد از چند ماه زگیلاش رو لیزر کرد و برداشت دوباره ازمایش ازش گرفتن گفت متاسفانه  به سرطان رحم مبتلا شده واقعا ناراحتیم کسی هست که درمان شده یا کاری کرده که خوب شده لطفا کمک کنید خواهش میکنم 

سرطان رحم خیلی بده   فقط تحت نظر دکتر باشه ایشالا خدا کمکش کنه

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل سوزش داشته ولی خوب میشه بعد دوباره شروع میشده و بعد از رابطه خونریزی میگیره که به پزشک مراجعه ...

من نمی‌دونم دوستتون چندسالشه ولی مامان دوستم نزدیک شصت سالشه سه سال پیش سرطان رحم داشت برداشتن شیمی درمانی و اینا انجام دادن حالش خوبه الان..بستگی به پیشرفتش داره..انشالله که زود خوب شه و پیشرفت نکرده باشه زیاد