2777
2789

سلام من هفته۲۱هستم  وهمه جور درد دارم لگن واژن پا زیر دلللل .اصلن اززندگی ساقط شدم افسردگیم اضافه شده .بچم خیلی باارزشه باسختییییی باردارشدم کسی بود درد داشته باشه و زایمان به موقع کنه.خیلی میترسمممم

من درد داشتم دکتر گفت بچه اومده لگن. اگه استراحت نکنی دو هفته دیگه زایمان زودرس داری

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد کار میکنی؟

ازاول استراحت کردم نسبی .پیاده روی وپله اینااصلن فقط درحد آشپزی وظرف اونم نشسته .خیلی مراعت میکنم یه هفته خونمم .یه هفته خونه مامانم

من اینطور بودم خیلی بهم سخت گذشت هرروزی ک میگذشت خوشحال میشدم ک امروزم بچم دنیا نیومد .ولی الانکه37ه ...

چه خوب خداروشکر .دعاکن‌منم مثل شما بشم.استراحت مطلق بودی.من شیاف وآمپول میزنم سونو هم هفته پیش گفت سرویکس ۳۴ همه چیم خ وب بوده تا حالا.فقط دردای لعنتی

من درد داشتم دکتر گفت بچه اومده لگن. اگه استراحت نکنی دو هفته دیگه زایمان زودرس داری

چه جوری فعمید.من سونو دادم گفت خوبه دهانه بستس سرویکس ۳۴ آز ادرارم دادم خوب بود 

پیش دکترت بروببین چی میگه من خودم سه تابچه آوردم ازاول بارداریم هم دردداشتم ولی تاچهل هفته زایمان نکردم ولی نظردادن درباره ی بارداری کارمانیست دکترت بایدتأییدکمه مشکلی نداری خیلی هاهم مشکلی نداشتن امازایمان رودرس شدن توکل به خدتکن

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اینطور بودم خیلی بهم سخت گذشت هرروزی ک میگذشت خوشحال میشدم ک امروزم بچم دنیا نیومد .ولی الانکه37ه ...

من الان هفته ۳۶ هستم احساس میکنم شکمم خیلی اومده پایین بچه اونقد پایینه که زود به زود باید برم دستشویی طبیعیه تو این هفته ها؟؟

چه خوب خداروشکر .دعاکن‌منم مثل شما بشم.استراحت مطلق بودی.من شیاف وآمپول میزنم سونو هم هفته پیش گفت س ...

مرسی ایشالا خوب پیش میره نگران نباش .استراحت بودم فقط غذا درس میکردم خیلی مراقب خودت باش حمومم کم برو دسشویی فرنگی استفاده کن به اطرافیانت بسپار بهت شوک واسترس الکی وارد نکنن 

پیش دکترت بروببین چی میگه من خودم سه تابچه آوردم ازاول بارداریم هم دردداشتم ولی تاچهل هفته زایمان نک ...

دکتر میگه مشکلی نداری .همه چیت خوبه .ولی نگرانم احه این همه درد ازالان .همه متعجبن