2777
2789
عنوان

بیبئ چک

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست
عزیزدلم چقدر زیبا دلداری میدی قربونت برم توهم غصه نخور بخدا من خیلی دعات میکنم اگه خدا لایقم بدونه ...

چشم عزیزم حتما خدانکنه 

ایشالا حال دوتامون خوب بشه 

ایشالا خدا دیگه دلمونو نشونه 

ایشالا دیگه تو هیچ وقت نبود مادر تو حس نکنی 

ایشالا در کنار بچهات و شوهرت بهترین روز ای عمر تو بگذرونی 

ایشالا هیچ وقت نیازت به هیچ کس نیوفته و خودت یه مامان قوی بشی

ایشالا دوران بارداریتو به سلامتی و خوشحالی در کنار نینیت و شوهرت طی کنی

ایشالا خدا کاری کنه که همه ی سختی هات یادت بره و همیشه خوشحال باشی🤲🤲🤲🌷

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
خیلی سخته وقتی بیبی میزنی و میبینی فقط یه خط میوفته انشاالله که مامان بشی و مثبت باشه بیبی چک

دیشب زدم‌ منفی بود خییلی ناراحتم

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خداکنه شوهرم همیشه پیشم باشه و دوتامون سلامت بچه دار بشیم و بعدا بچه هامون عین شما پشت و پناهمون ...

ایشالا مطمئن باش عزیزم همین طور میشه این دنیا که همش غم و غصه و ناراحتی نداره همشون میگذره و بعدا افسوس میخوری و میگی اگه میدونستم حالم الان انقدر خوب میشه انقدر خوشبخت میشم اون موقع اون همه غصه نمیخوردم مطمئن باش خدا که همیشه با بنده هاش غم و غصه نمیده 

عزیزم نا امید نباش  خدا خیلی مهربونه  شماهم زود زدی چند روز دیگه هم صبر کن انشاالله مثبت ...

ایشالا من که همه امیدم به خداست امیدوارم دستمو بگیره 

ایشالا مطمئن باش عزیزم همین طور میشه این دنیا که همش غم و غصه و ناراحتی نداره همشون میگذره و بعدا اف ...

وای عزیزدلم چقدر قشنگ صحبت میکنی و دلمو آروم میکنی 

ایشالا خدا به دل مهربونت یه نگاهی بندازه و زودی خبر بارداریتو بدی

♡خدایا شکرت♡

وای عزیزدلم چقدر قشنگ صحبت میکنی و دلمو آروم میکنی  ایشالا خدا به دل مهربونت یه نگاهی بندازه و ...

مرسی عزیزم اینارو واقعا از ته دلم گفتم خدا کنه تونسته باشم آرامت کنم که غصه نخوری بخدا خیلی ناراحت میشم تو غصه میخوری 

خدا کنه خدا دل منم شاد کنه و نذاری اینقدر گریه کنم و ناراحت باشم 

مرسی عزیزم اینارو واقعا از ته دلم گفتم خدا کنه تونسته باشم آرامت کنم که غصه نخوری بخدا خیلی ناراحت م ...

عزیزدلم دل ب دل راه داره بخدا منم وقتی میبینم با سن کمت نگران بچه ای ناراحت میشم ایشالا زودی خدا جواب نذر و نیازاتو بده و دلت شاد بشه که آرومم کردی

ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده  

♡خدایا شکرت♡

عزیزدلم دل ب دل راه داره بخدا منم وقتی میبینم با سن کمت نگران بچه ای ناراحت میشم ایشالا زودی خدا جوا ...

مرسی عزیزم ایشالا 

حالا الان دیگه آروم شدی؟ دیگه اونقدر غصه نمیخوری؟

مرسی عزیزم ایشالا  حالا الان دیگه آروم شدی؟ دیگه اونقدر غصه نمیخوری؟

نه الآن خیلی بهترم بخدا حالت تهوعم هم کمتر شد   دعاکن دیگه سراغم نیاد تا پس فردا ک میرم دکتر کاش همینجور حالم خوب بمونه

♡خدایا شکرت♡

نه الآن خیلی بهترم بخدا حالت تهوعم هم کمتر شد   دعاکن دیگه سراغم نیاد تا پس فردا ک میرم دکتر ...

خداروشکر ایشالا که از این بهترم میشه اصلا بهش فکر نکن که حالت بهتر بشه تلقین خییلی اثر داره 

خداروشکر ایشالا که از این بهترم میشه اصلا بهش فکر نکن که حالت بهتر بشه تلقین خییلی اثر داره&nb ...

آره میخوام الآن ک بهترم سعی کنم بخابم که دیگه خستگیم در بره وحالت تهوعم هم کامل قطع بشه

♡خدایا شکرت♡

آره میخوام الآن ک بهترم سعی کنم بخابم که دیگه خستگیم در بره وحالت تهوعم هم کامل قطع بشه

باشه عزیزم پس برو بخواب فعلا

بازم ممنون عزیزدلم فعلا    

گلم میشه بیاید تاپیک اخرم درمورد علاعمم یه نظر بدید ممنونم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد