2777
2789
عنوان

بیبئ چک

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست
هنوز که زوده آخه     ایشالا روز موعد پری نشی و بزنی و هاله بندازه    

ایشالا بخدا دیگه خیلی خستم نمیدونم میتونی درکم کنی یا ن ولی دیگه نمیتونم یه حسی دارم یه حس بد حس میکنم حسرت مادر شدن به دلم می مونه یا مثلا بعد ۵ سال یا ۱۰ سال دیگه بچه دار میشم من نمی خام اینجوری بشه همه علایم مثل ماه قبله تمام علایم پریودی رو دارم نمیدونم چیکار کنم به کی بگم دلم خونه دلم می خاد با صدای بلند داد بزنم از خدا شکایت کنم دیگه نمیتونم هر وقت هر بچه ایی رو میبینم زیاد سمتش نمیدم که نگن نگاه چقدر بچه دوست داره چیکار کنم اخه من دردامو به کی بگ دیگه خسته شدم میدونی این ماه چقدر نذر کردم میدونی چقدر به خدا و اماماش التماس کردم پس چرا جوابم و میدن چرا باهام این کارو میکنن اخه چرا بعضیا به راحتی هر چی از خدا میخان بهشون میده بعد من باید شب و روز گریه کنم التماس کنم که خدا بعد چند سال چیزی که میخام بهم بده بخدا الان انقدر ناراحتم که نمیدونم چیکار کنم اخه با اون همه نذر ینی میشه خدا حاجتمند نده انقدر دلم گرفته که شدم مثل دیوونه ها اصلا نمیتونم یه جا واسم انگار دارم خفه میشم اخه خدایا چرا چرا چرا 😭

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
ایشالا بخدا دیگه خیلی خستم نمیدونم میتونی درکم کنی یا ن ولی دیگه نمیتونم یه حسی دارم یه حس بد حس میک ...

عزیزدلم میفهمم درکت میکنم ولی این حس و حال بدی که داری و این چشم انتظاری رو اونایی واست ب وجود آوردن که میترسی سرکوفت بزنن و واست حرف درست کنن وگرنه من هنوزم میگم سنی نداری که بخوای به این چیزا فکر بکنی و بترسی خیییلی وقت دارین 

باورت نمیشه الآن با چشم گریون دارم واست مینویسم امروز خیلی حالم خرابه حالت تهوع امونمو بریده هیچ کسیو ندارم یه لیوان آب دستم بده انقدر نشستم واسه تنهایی و بی مادری خودم گریه کردم با همین دل شکستم و با چشمای گریونم از خدا میخوام انتطزارتو به پایان برسونه و زودی یه کنجد توی دلت بزاره توهم واسم دعا کن حاملگی اونم دست تنها و بدون کمک و بدون مادر سخته واسم دعا کن بهتر بشم ک حداقل خودم به خودم برسم  

♡خدایا شکرت♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم میفهمم درکت میکنم ولی این حس و حال بدی که داری و این چشم انتظاری رو اونایی واست ب وجود آوردن ...

ایشالا که خوب بشی عزیز دلم گریه نکن بخدا خیلی ناراحت میشم ایشالا که تو این دوران اصلا حس نکنی که مادرت پیشت نیست ایشالا که دوران بارداریت و زایمانت بهترین دوران زندگیت باشه اصلا خودتو ناراحت نکن استراحت کن تورو خدا به این چیزا فکر نکن به چیزای خوب فکر کن عزیز دلم ایشالا که حالت این الان خوب بشه تو باید یه مامان قوی باشی عزیزم دیگه الان خودت مادری به مادر احتیاج نداری خون یه مامان قوی و مهربونی که واسه نینیت هر کاری میکنی مطمئن باش اگه تو انقدر ناراحت باشی مادرم ناراحت میشه پس خوشحال باش و سعی کن خودت یه مامان قوی باشی و نذاری بچه کمبودی حس کنه تو دیگه خودت مامانی عزیز دلم 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
ایشالا که خوب بشی عزیز دلم گریه نکن بخدا خیلی ناراحت میشم ایشالا که تو این دوران اصلا حس نکنی که ماد ...

همینجور ب خودم روحیه میدم و میگم من الآن مادرم و باید به فکر نی نیم باشم ولی واقعا یه جاهای خیلی کمبودشو حس میکنم

اگه حادم بهتر بشه خودم میتونم از پس کارهام بربیام ولی امروز خیلی حالت تهوع دارم واقعا حالم بده  

♡خدایا شکرت♡

واسه همه یک جور نیست ..‌ برا من یه هفته قبل موعد هاله انداخت ... ولی دوستانی هستن که دو هفته بعد نشون میده

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

سلام خانوما لطفا اگ کسی میدونه جواب منو بده.من pcoهستم و مدروکسی میخورم اول فروردین شدم اردیبهشت هم ششم شدم این ماه الان ۱۵هنوز نشدم زیرشکمم هم هرچند ساعت ی بار درد شدیدی میگیره چنددقیقه ولی پریود نمیشم⁦☹️⁩ بنظرتون دلیل چیه؟یعنی مشکلم بیشتر شده؟اابته بگم ماه رمضون چون روره میگرغتم قرصمو بجای ۱۲ساعت هردوتارو باهم میخوردم.

سلام خانوما لطفا اگ کسی میدونه جواب منو بده.من pcoهستم و مدروکسی میخورم اول فروردین شدم اردیبهشت هم ...

نمیدونم عزیزم ایشالا که چیزی نیست 

عزیز دلم قرص ویتامین B واسه افرادی که باردارن و حالت تهوع دارن عالیه بازم بزن گوگل بخون راستی منم خو ...

آره انقدر پشیمونم چرا دوشنبه نرفتم دکتر که بهم قرص بده

آخه دکترم روزهای زوج هست و منم گفتم بزارم واس هماتومم شنبه برم دکتر

نمیدونستم اینجوری میشه الآنم میترسم سرخود بخرم بخورم قرص B6 رو

دعا کن تا پس فردا ک میخوام برم بهتر بشم

♡خدایا شکرت♡

عزیز دلم قرص ویتامین B واسه افرادی که باردارن و حالت تهوع دارن عالیه بازم بزن گوگل بخون راستی منم خو ...

وای یعنی میشه منم بچه هام بعدا تلافی بی کسی هامو و تنهاییامو دربیارن و واسم همه کاری بکنن البته اگه من شوهرمو نداشتم دق میکردم بازم اون کمکم میکنه

♡خدایا شکرت♡

آره انقدر پشیمونم چرا دوشنبه نرفتم دکتر که بهم قرص بده آخه دکترم روزهای زوج هست و منم گفتم بزارم وا ...

ایشالا که بهتر میشی عزیزم تو الان باید خوشحال باشی ن ناراحت نینیت داره روز به روز رشد میکنه و تو هم اینو داری حس میکنی این حالت تهوع که از روری مریضی بد نیست دلیلش اینه که داری یه نینی خوشگل و درونت بزرگ میکنی تا بیاد و بشه امید زندگیت و همه سختی هایی که تا الان  کشیدی و با دیدنش فراموش کنی ایشالا که بهتر میشی عزیزم چشم به هم بزنی شنبه می رسه  یادته گفتم ۱۶ روز به پریودیم مونده الان شده ۵ روز پس زود میگذره تو دیگه مامان شدی باید صبر خییلی بیشتر از اینا باشه پاشو خودتو دست کم نگیر خودت و با چیزای دیگه سر گرم کن ای کاش منم حامله بودم دو برابر تو حالت تهوع داشتم 😔

ایشالا که بهتر میشی عزیزم تو الان باید خوشحال باشی ن ناراحت نینیت داره روز به روز رشد میکنه و تو هم ...

عزیزدلم چقدر زیبا دلداری میدی

قربونت برم توهم غصه نخور بخدا من خیلی دعات میکنم اگه خدا لایقم بدونه و صدامو بشنوه و یه نی نی سالم بهت بده میدونی چقدر خوشحال میشم انگار خواهر خودم باردار شده توهم واسم دعاکن  

♡خدایا شکرت♡

وای یعنی میشه منم بچه هام بعدا تلافی بی کسی هامو و تنهاییامو دربیارن و واسم همه کاری بکنن البته اگه ...

اره عزیزم چرا نشه بچه هات میشن بزرگ ترین پشتوانت من مادرم بعدا که ما بزرگ شدیم یه دادش کوچولو واسمون آورد الان داداشم 4 سالشه ما اونقدر رفتیم دور و ورش از لحظه ایی که رفت بیمارستان تا وقتی مرخص شد ما همش پیشش بودیم اونقدر که دیگه هیچ نیازی به هیچ مادر و خواهر و فامیلی نداشت تو هم بچهات همین کارا رو واست میکنن مطمئن باش 

کاری میکنن که یادت بده مادر نداری و این حس بدو از سرت بیرون میکنن

اره عزیزم چرا نشه بچه هات میشن بزرگ ترین پشتوانت من مادرم بعدا که ما بزرگ شدیم یه دادش کوچولو واسمون ...

وای خداکنه شوهرم همیشه پیشم باشه و دوتامون سلامت بچه دار بشیم و بعدا بچه هامون عین شما پشت و پناهمون بشم  

♡خدایا شکرت♡

اخه نمیتونم صبر کنم اصلا یه حسی دارم که قابل گفتن نیست نمید‌ونم چمه

خیلی سخته وقتی بیبی میزنی و میبینی فقط یه خط میوفته

انشاالله که مامان بشی و مثبت باشه بیبی چک

خدایا شکرت