2789
عنوان

سهام عدالت

348 بازدید | 61 پست

بعد که در سامانه روش مستقیم رو حساب کردیم اگر بخوایم به بانک بفروشیم چیکار کنیم؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا نیازنیست بری بانک اپلیکیشن ایوارودانلودکن گزینه فروش سهام عدالت روانتخاب کن بفروش من فروختم دیروزریختن حسابم

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  
نه بابا نیازنیست بری بانک اپلیکیشن ایوارودانلودکن گزینه فروش سهام عدالت روانتخاب کن بفروش من فروختم ...

عزیزم قیمت سهام عدالت چقدره؟منم قصد فروش دارم ولی هنوز آزاد نکردم امشب میخوام بکنم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
نه بابا نیازنیست بری بانک اپلیکیشن ایوارودانلودکن گزینه فروش سهام عدالت روانتخاب کن بفروش من فروختم ...

من نصب کردم رمز جیمیلم یادم رفته نمیتونم وارد شم🤔

خدایا شُکرت❤🧿

کی فروختی

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
پنجشنبه هفته قبل دیروزریختن حسابم

منم ۵شنبه هفته پیش از بانک فروختم هنوز ندادن ببخشید چه بانکی بوده

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏