2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 48 پست
یه کاری کن دیگه پا این عمه ات از خونه تون بریده بشه واسه خودش خونه خراب کنی هست  بشین پیش بابا ...

مرسی عزیزم....من از اون بی زبونام حریفشون نمیشم بابامم که طرف اوناس...مامان بزرگم بهم فحش رکیک میده بابام کاریش نداره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی دیر یا زود انجام میشه این طور مسئولیت از گردن شما هم میفته به این فکر کن ...

مرسی عزیزم ولی خیلی فشار رومه از اینکه تازه چهل مامانم تموم شده زود میخوان زنش بدن احترام مامانم چی میشه...

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...60 سالشه

حالا یه مدت صبر کنن.ولی تموم سعیتو بکن که ازدواج نکنن.چون بعد ازدواج خیلی عوض میشن

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
صبر می کردن کفن خدابیامرز خشک بشه😞💙

عمه یعنی همین😭

پدرتونم میخاد مخالفتی نداره؟

چیزی نمیگه معلومه موافقه

بگو عمه یکیو از الان نشون کن بعد از مرگت بریم خاستگاری برا شوهر عمه

😂😂😂زندم نمیزاره ...جالب اینجاس دختر عمم هم حرفشو تایید میکنه هه..خواستم بگم اگه مامان خودتم بود همینو میگفتی ولی چیزی نگفتم

عمه یعنی همین😭

من باشم بدون شک جرررش میدم

معذرت می خوام اما انگار از خداش بوده که...

خدا صبرت بده عزیزم😞💙

پدرتم گناه داره و همدم نیاز داره سخته برات و مسلما درک می کنی...

ولی واقعا الان زوده😞

روح مادرت قرین رحمت الهی باشه🌹فاتحه می فرستم🌱

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙
حالا یه مدت صبر کنن.ولی تموم سعیتو بکن که ازدواج نکنن.چون بعد ازدواج خیلی عوض میشن

الان هم توجه زیادی به من نداره خدا رو شکر متاهلم وگرنه باید میمردم

من باشم بدون شک جرررش میدم معذرت می خوام اما انگار از خداش بوده که... خدا صبرت بده عزیزم😞💙 پدرت ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...من که حرفی ندارم ولی گفتم حداقل تا سال مامانم صبر میکردین بعد حرفشو میزدین...سومین روزش زن عموم و خالم هم گفتن به زودی یکی دیگه میاد جای مامانت اینقدر احمقن

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...من که حرفی ندارم ولی گفتم حداقل تا سال مامانم صبر میکردین ...

فقط می تونم بگم خدا صبرت بده با این قوم الظالمین😞

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙
فاتحه فرستادم خدا رحمت کنه🖤

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز