2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده و مادرت را بیامرزه

مرسی ❤

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یه کاری کن دیگه پا این عمه ات از خونه تون بریده بشه واسه خودش خونه خراب کنی هست 

بشین پیش بابات کم کم شروع کن بد عمه ات گفتن دیگه زده میشه ازش

انقدر بدم میاد که تو زندگی بقیه دخالت می کنند 

خدا رحمتش کنه مادرتو

چقدر زودددد نظر بابات چیه

بابام میخواد سهمیمونو بده و داداشامو بیرون کنه منم که متاهلم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی دیر یا زود انجام میشه این طور مسئولیت از گردن شما هم میفته به این فکر کن خیالت از بابت پدرت راحت میشه ولی نزار هر کسیو بگیرن یه ادم درست .قربون دلت خدا بات صبر بده تاپیکاتو خوندم انشالله زندگیه خودت انقد سبز بشه که تموم لحظه ای بدت فراموش بشه🙏🙏🙏

صبر می کردن کفن خدابیامرز خشک بشه😞💙

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙
خدا رحمتش کنه چندساته خداییش زوده واسه عقد و عروسی من بودم دوتا حرف زشت ب عمه ام میزدم

زنده باشی...23...احترامشونو دارم وگرنه...

کاش عمه ت ب جا مادرت فوت کره بود 

کاششش😭

وا چ عجله ای حالا

چی بگم والا خدا ازش نگزره

مگه بابات خیلی جوونن؟خدارحمتشون کنه روحشون شاد.

مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...60 سالشه

بهش بگو چقدر خوب حرمت مرحومو نگه میداری:/

دلم پره...اینقدر فشار اومده روم که یکی از دستام یه چوری شده  حس میکنم میخوام سکنه کنم