2777
2789
عنوان

یه سوال

96 بازدید | 16 پست

من به خواهرم وابستگی دارم‌و خواهرم عقد کرده چند ماه هست اخلاقش با من خیلی تغییر کرده کمتر بهم محبت میکنه و به باره یه حرف یا رفتاری نشون میده میرنجوه منو و منم میخوام محلشم ندم دیگه ولی وابستم خیلی و عاشقشم نمیخوام اینجوری باشم چیکار کنم چیکار کنم وابستگی م کمتر بشه یا عاشق شدنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

محلش نده😐🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

محلش نده😐🎈

چه جوری دوسش دارم خیلی و وابستش م

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

وا خب خواهرین چرا محل نزارین بهم 

ولی مطمعن باش ب خاطر زندگی مشترک الان یکم اعصاب معصاب نداره من خودم تنقد با همه خوب بودم الان عقدم با شوهرم ک دعوام میشه کلا با همه عوض میشم 

اون با تو مشکلی نداره استرس عروسی و جهزیزیه و زندگی اینا داره گلم

عزیزم  وقتشه ک بزرگ بشی دیگه

بزرگ شدم خیلی این قدر که درد و رنج کشیدم تو زندگیم با شن ۲۲ سالگی م فکر نکنم شما کشیده باشید یا کسی ولی من احساسی هستم و اونم فقط برای خانواده و مخصوصا برلی خواهرم 

دخترا کلا نامزد ک میکنن تا یه مدت هیچ کسو ادم حساب نمیکنن محل نمیدن به کسی قیافه میگیرن بعدا کم کم درست میشه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
وا خب خواهرین چرا محل نزارین بهم  ولی مطمعن باش ب خاطر زندگی مشترک الان یکم اعصاب معصاب نداره ...

واقعا یعنی بخاطر ایناس  

اخه خیلی لابه لاش باهام بد حرف میزنه و بهم محبت نمیکنه خودم باید ازش بخوام بوسم کنه و اینا من بخاطر بیماری که ار ۹۷ تا حالا دارم این بود فقط برام ولی الان خیلی باهام خوب نیست 

به مدیومت باشه

متوجه نشدم 

واقعا یعنی بخاطر ایناس   اخه خیلی لابه لاش باهام بد حرف میزنه و بهم محبت نمیکنه خودم باید ازش ...

عزیزم چن سالته؟

اره ب خاطر این هاس خودشم متوجه نیس من همه اطرافیانم میگن خیلی عوض شدم راس میگن یکم حرفم شه با شوهرم دیگ دیوونه میشم 

عزیزم چن سالته؟ اره ب خاطر این هاس خودشم متوجه نیس من همه اطرافیانم میگن خیلی عوض شدم راس میگن یکم ...

من تیر میشم ۲۲ ولی خوب بخاطر مشکلی که دارم همش تو خونم و با خواهرم خیلی دوست شدم و عاشقش چون تنها اون برام بود 

خواهرم ۳۰ سالشه