2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من گیاهشو از عطاری گرفتم جوشوندم ۳ تا لیوان با نبات خوردم تو ۳ روز انقد تلخ بود دیگه نخوردم همون ماه ...

جدی میگی.گیاه پنج انگشت گرفتین؟خیلی خوشحال شدم براتون.فقط ۳تا لیوان خوردین و اثرش دیدید؟من همراه با ویتاگتوس دمنوش دارچین و بومادران و تخم هویچ و رازیانه هر روز ۲لیوان میخورم.تازه شروع کردم.خیلی تلخه با نبات میخورم

اللهی نگاهی...👫
جدی میگی.گیاه پنج انگشت گرفتین؟خیلی خوشحال شدم براتون.فقط ۳تا لیوان خوردین و اثرش دیدید؟من همراه با ...

اره بخدا دو سال بود اقدام بودم فولیکولم هم ۱۴ بود 

خوده ۵ انگشت تخمدانارو بشدت فعال میکنه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من گیاهشو از عطاری گرفتم جوشوندم ۳ تا لیوان با نبات خوردم تو ۳ روز انقد تلخ بود دیگه نخوردم همون ماه ...

لطفا پیشه بیاین برای ما منتظرا توضیح بیشتر و کاملتر بدید ممنون میشم

اللهی نگاهی...👫
توی نت نوشته بود زمان بره خیلی زمان میبره تا حواب بگیری

نه فقط باید بدنت خوب جواب بده خیلیا همون ماه جواب گرفتن یا چندماه بعد.و خاست خدا باید ارجع باشه

اللهی نگاهی...👫
اره بخدا دو سال بود اقدام بودم فولیکولم هم ۱۴ بود  خوده ۵ انگشت تخمدانارو بشدت فعال میکنه

ای خدایا شکرت.منم ۲ساله اقدامم.۴ماه دیگه دارو شیمیای نخوردم.فولیم تا۲۲اومد با امپول و نگرفت.این ماه تصمیم ب مصرف اینا گرفتم از اول پری خوردم.شنبه میرم برا سونو تععین سایز فولی.خیلی برلت خوشحالم امیدوار شدم برای خودم.منم فولی ۱۸دارم بدون دارو

اللهی نگاهی...👫
لطفا پیشه بیاین برای ما منتظرا توضیح بیشتر و کاملتر بدید ممنون میشم

ببین من ۲ سال اقدام بودم خودم تنبلی تخمدان و قارچ داشتم 

اول قارچمو درمان کردم بعد ک سونو دادم فولیکولم ۱۴ بود دکتر گفت باید داروبدم من شهر خودمون نبودم برم دکتر تصمیم گرفتم ۵ انگشت بخورم خریدم و ۳ روز متوالی ۳ تا لیوان پر و غلیظ با نبات جوشوندم صاف کردم خوردم 

گفتن درمانش ده روزش من دیگه نخوردم چون حالم بهم میخورد

تو روزتخمک گذاریم خوردم و اقدام کردم شد نی نی

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز