2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب...

139 بازدید | 10 پست

من جنوبی ام

اینا میگفتن با گرم شدن کرونا میمیره

الان هر چی تو جه میکنم انگار گرمای هوا ویروس رو وحشی تر کرده ما اگه کولر نباشه خودمون تو هوامون میمیرم بعد این کرونا فعلا اوضا استانهای جنوبی قرمز کرده چجوری بدون کولر زنده میمونه این وحشی

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متخصصا گفته بودن تاثیر نداره هنوزم‌میگن

اینا کین؟!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

😂😂😂اسکول کرده همه رو 😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هیچی چهار روز دیگم فتوا جدید میدن😐خودشون ساختن انداختن ب جون مردم الان نمدونن باید چ گوهی بخورن 

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
متخصصا گفته بودن تاثیر نداره هنوزم‌میگن اینا کین؟!

اره خب الان گفتن 

ولی اون اوایل میگفتن با گرما تموم میشه با پاییز دوباره برمیگرده

کولر بدترش میکنه‌😣باد کولر پخش میکنه ویروسو🤕

اینم یه فرضیه است میشه بهش فک کرد

بخدا ما اگه یه دقه بدون کولر بمونیم میمیریم چجور موجودزنده کوچک میکروسکوپی زنده میمونه

اره خب الان گفتن  ولی اون اوایل میگفتن با گرما تموم میشه با پاییز دوباره برمیگرده

خوب الان تعداد بالاست حدود ۲ تا ۳ هزار تا

ولی بستری ها ۴۰۰ تا ۵۰۰ تا هستن بقیه بیماریشون ضعیفه و بستری نمیخاد قبلا فقط بستری ها رو اعلام‌میکردن و ازمایش میگرفتن

مردم جدی بگیرن ضعیف ترم‌میشه که متاسفانه ول کردن دیگه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اینم یه فرضیه است میشه بهش فک کرد بخدا ما اگه یه دقه بدون کولر بمونیم میمیریم چجور موجودزنده کوچک م ...

چموش شده دیگه.چطور تو دمای بالای داخل بدن دوام آورده تا حالا؟همونطوری هم به زندگیش ادامه میده😟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی