2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالتو بپرس شاید کسی بتونه کمکت کنه

عزیزم وام ازدواجم همینجور مونده تو سایت تعیین شعبه هم نمیشه شرایط ضامنام هم فقط با این بانک سازگاره شوهرم از بانک دیگه گرفت تموم شد رفت اونوفت مال من هنوز تعیین شعبه هم نشده خواستم بپرسم نهایتا چقدر طول میکشه و ممکنه کلا تعیین شعبه نشه؟

@nazaniiiin    

بله؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم وام ازدواجم همینجور مونده تو سایت تعیین شعبه هم نمیشه شرایط ضامنام هم فقط با این بانک سازگاره ...

در شرايط عادي ١.٢ هفته طول ميكشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم وام ازدواجم همینجور مونده تو سایت تعیین شعبه هم نمیشه شرایط ضامنام هم فقط با این بانک سازگاره ...

عزیزم نمیدونم🙂

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
الان نزدیک یک ماه شده عزیزم باید چی کار کنم؟؟ممکنه کلا برای این بانک تعیین شعبه نشم؟؟

توو سايت ميزنه كدوم بانك

تو كافي نت رفتي برگه بهت ندادن ك كدوم بانكه؟

توو سايت ميزنه كدوم بانك تو كافي نت رفتي برگه بهت ندادن ك كدوم بانكه؟

بانک مسکنه عزیزم ولی اون برگه دومی که از طرف بانک مرکزیه و تاییدش میکنه برام نمیاد شوهرم تجارت بود باهم ثبت نام کردیم براش واریز هم کردن ولی من هنوز تعیین شعبه نشدم

بانک مسکنه عزیزم ولی اون برگه دومی که از طرف بانک مرکزیه و تاییدش میکنه برام نمیاد شوهرم تجارت بود ب ...

برين يكي از شعبه هاي بانك مسكن كارت شناساييت هم ببر 

بزنن تو سيستم ببينن مشكل چيه

ولي براي تعيين شعيه ١.٢هفته بيشتر طول نميكشه

حتی اگه شلوغ باشه؟؟

ديگه بايد بري