2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اقوام صافکاره ماهیانه حدود ۱۲ تومن درآمدش هست اینطور که خانومش میگفت

😃 خدا را شکر تو این شرایط و این همه سختی یکی از نعمتهای خدا هست که شامل حال همه بنده هاش میشه...مرگ را میگم تو این دوره نعمته!

شوهر من صافکاره خوبه خدارو شکر بستگی به شهرتونم داره البته

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

شوهرم صافکار نیس مکانیکه ولی میگ صافکاریم درامدش خوبه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
حدودا چقد ماهانه اطراف تهرانم 

ما فارسیم ماهی هفت تومان اینا داره البته تهران ک دوبرابر  میشه چون دستمزدها خیلی بالاتره

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
حدودا چقد ماهانه اطراف تهرانم 

کارش عالی باشه خیلی درامدش خوبه...مانمیتونیم بگیم..بستگی به ادمش داره..زرنگ باشه اوکیه

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  
من میخوام برم‌ صافکاری یادبگیرم میشه راهنمایم‌ کنید بازارش خوبه یا نه درآمدش چجوریه🙏

سلام شما رفتین دنبال یادگرفتن صافکاری؟؟؟

داداش منم میخواد بره یاد بگیره ولی میگه سه چهار سال زمان نیازه،درسته؟؟؟