2777
2789
عنوان

کسی بیمار دکتر ژاله ذوالقدر بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5357 بازدید | 202 پست
اسم یه خانم دکتر دیگه هم کنار تابلوی اسم ایشون بود که فوق تخصص ناباروری داشت یادتونه اسمش چی بود

اونجا رفتم ندیدم ولی زنک که زده بودم نوبت بگیرم خانم منشی اسمشونو گفتن که پیش کدوم دکتر می خواین برین ولی متاسفانه یادم نیست نامشونو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم یه خانم دکتر دیگه هم کنار تابلوی اسم ایشون بود که فوق تخصص ناباروری داشت یادتونه اسمش چی بود

سلام دوست عزیز شما چیکار کردین با خانم دکتر؟
الان تو چه مرحله ای هستین؟

من که دقیقا روزهای یک تا سه پریودم دکتر نیست بهم گفت قرص ال ای دی بخورم پریودم عقب بیوفته که شنبه پریود شم برم پیششون
ولی الان لکه بینی زیاد دارم گفته اگه تا فردا ادامه داشت زنگ بزم برام پنج شنبه پیش دکتر کریمی تو ابن سینا وقت بده برم  

سلام دوست عزیز شما چیکار کردین با خانم دکتر؟ الان تو چه مرحله ای هستین؟ من که دقیقا روزهای یک تا سه ...

سلام عزیزم من هنوز پریود نشدم حدود یکشنبه باید پریود بشم . به من هم گفت اول تا سوم پریود برم 

منم شنبه باید برم روز سوم پریودمه

منم امروز نوبت گرفتم اما چون دکتر نبود هفته پیش گفته بود قرص پیشگیری بخورم که نشم به لکه بینی افتادم هنوز مثل همیشه ام نشدم ولی بیشتر شده ولی مثل قبل نیست نمی دونم چیکار کنم برم دکتر یا نه بهشون بگم یا برم یا نه و نمی دونم برم همین طوری

سلام دوست عزیزم امروز آمدی دکتر؟ منم رفتم شما کی اونجا بودی؟ شما خانم مانتو سورمه ای نبودین؟

من حدودا سه و نیم بود اونجا بودم شما کدوم یکی بودید البته رفتم بیرون یه بار دیگه باهمسرم برگشتم که سوالامونو بپرسیم دفعه اول از شدت استرس موفق نشدم سوالامو بپرسم

من حدودا سه و نیم بود اونجا بودم شما کدوم یکی بودید البته رفتم بیرون یه بار دیگه باهمسرم برگشتم که س ...

من چهارو ربع اونجا بودم
بله پس درست حدس زدم من شمارو هم تو مطب دیدم هم تو داروخونه که دارو می گرفتم من همونی بودم که  اون سری که با همسرتون بودین و من پام پلاستیک بود گفتین اینا رو کی بهتون دادن من گفتم وقتی رفتین آوردن به ما دادن منم برای شروع سیکل iui آمدم
من وقتی شما داشتین از منشی می پرسیدین درباره ivf فهمیدم باید شما خودتون باشین ولی مطمئن نبودم ازتون سوال نکردم