2821
2789
عنوان

من و همسرم

418 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.

خیلی آرومم وقتی که شما هستین، یه سری آدم که کمک همدیگه میکنن، شاید ندونین اینو ولی خیلی وقتا مشکلاتم رو شماها با حرف هاتون به همدیگه و راهنمایی هاتون حل کردین.

میخواستم باهاتون مشورت کنم، من یه دختر  خیلی صبورم در قبال همسرم، و احساس میکنم همین باعث شده که حرفام زده نشه ، هیچوقت از خودم دفاع نمیکنم ، هیچوقت هیچیو به روش نمیارم ، هیچوقت نگفتم که مثلا مامانت به من این بی احترامی رو کرد . و همین باعث شده که همسرم همیشه حق باهاش باشه ، اگر داد بزنه ،اگر بی دلیل ناراحتی کنه ، اگر بد رفتاری کنه ، اگر از جای دیگ ناراحته سر من خالی کنه ،همیشه من بودم که رفتم سمتش تا آروم شه. ولی بقیه بهم میگن نکن ، میگن این یه قانونه که اگر تو هم صدا تو ببری بالا اون میاره پایین ، اگر خودتو نچسبونی بهش اون خودشو میچسبونه بهت. من از اینکه همیشه کوتاه بیام خستم. نظر شما چیه؟ من باید چکار کنم :(

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بدون اگه همیشه خوب باشی اگه همیشه اروم باشی، بیتوقع باشی، صبور باشی این به وظیفت تبدیل میشه و اگه یبار باوجود حال بد غیر این باشی همه طلبکارت میشن. همیشه اعتدال داشته باشه.

احترام نگه داشتن و برنداشتن پرده حیا بین زن وشوهر خیلی مهمه..خیلی...

برات جبران نمیکنه؟!! مثلا ازت به موقعش دفاع کنه..یا یهو سوپرایزت کنه..بگو تا باقیش رو بهت بگم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

والا منم مثل تو ام به شدت بهش وابسته ام هرچی پول داشتم دادم بهش زده به نامه خودش هرچی خریده تازه مدارکاشم برده خونه ی مادرش ازش متنفرم ولی نمیدونم چرا نمیتونم دل بکنم از خونم قهر کرده بودم خودم پاشدم اوندم تو خونم خدا امیدوارم جواب خودشو مادرشو بده

احترام نگه داشتن و برنداشتن پرده حیا بین زن وشوهر خیلی مهمه..خیلی... برات جبران نمیکنه؟!! مثلا ازت ...

چرا انجام میده. به وقتش ازم دفاع میکنه، در کل بخام بگم واقعا مرد خوبیه. ولی رفتارم باعث شده که دیگه بهم حق ناراحتی نمیده ، اونم منو دوست داره ولی من خیلی خودم رو بهش میچسبونم ، هیچوقت تاحالا تو هیچی بهش نه نگقتم.حتی وقتی حق باهاش نبوده بخاطر اینکه بحث ادامه پیدا نکنه بغلش کردم گفتم باشه ولش کن اصلا. ولی احساس میکنم این گذشت هامو نمیبینه