2777
2789
عنوان

رایمان زودرس

194 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کیا زایمان زودر س داشتن لطفا یه دکتر خوب برلی بارداری بعد از زایمان زودرس و سقط معرفی کنید

پسرم فرشته شد رفت تو آسمون برای مامان شدنم دعا کنید،دلم برای محمد پویانم تنگ شده کاش میشد دوباره برگرده پیشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علت زایمان زودرست چی بود؟

هنوز نمیدونم هیچ علامت و درد زیادیم ندلشتم فقط همون روز انقباضات پشت هم و چندتا لکه ترشح صورتی اصلا باورم نمیشه هنوز همه چیز پسرم طبیعی و اکی بود😔

پسرم فرشته شد رفت تو آسمون برای مامان شدنم دعا کنید،دلم برای محمد پویانم تنگ شده کاش میشد دوباره برگرده پیشم
من داشتم اصلا دیگه بعد زایمان دکتر زنان نرفتم فقط متخصص طب سنتی رفتم کدوم شهری؟چند وقته زایمان کر ...

تهران هستم من قبلا هم یه سقط داشتم اینبارم بارداریم خیلی سخت بود ،الان نی نی دارید،من خیلی دلم برای پسرم تنگ شده کاش دوباره خدا بهم برگردندش

تهران هستم من قبلا هم یه سقط داشتم اینبارم بارداریم خیلی سخت بود ،الان نی نی دارید،من خیلی دلم برای ...

عزیزم درک میکنم

منم دلم دلم واسه دخترم تنگ شده

دیگه اقدام نکردم

دخترم فقط یک هفته پیشم موند

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
عزیزم درک میکنم منم دلم دلم واسه دخترم تنگ شده دیگه اقدام نکردم دخترم فقط یک هفته پیشم موند

الهی بمیرم،خدا بهتون صبر آرامش بده الان چند وقته که از رفتنش میگذره

ده ماه شما چتد هفته زایمان کردی؟  میخوای اقدام کنی؟

به نظرم شما حتما برو برای اقدام الان زمان مناسبیه،عزیزم من پنج روزه که از زایمانم میگذره و پسر کوچولوم دو روزه از پیشم رفته 

به نظرم شما حتما برو برای اقدام الان زمان مناسبیه،عزیزم من پنج روزه که از زایمانم میگذره و پسر کوچول ...

الهی بمیرم

کتاب در آغوش نور رو بخون آروم میشی

من شرایط مناسبی ندارم که اقدام کنم

دعام کن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
الهی بمیرم کتاب در آغوش نور رو بخون آروم میشی من شرایط مناسبی ندارم که اقدام کنم دعام کن

خدانکنه عزیز دام ممنون حتما میخونم،از خدا میخوام بهت صبر و آرامش بده و فرشته کوچیکتو زودتر برات زمینی کنه تا سال بعد تو بغلت باشه

هنوز نمیدونم هیچ علامت و درد زیادیم ندلشتم فقط همون روز انقباضات پشت هم و چندتا لکه ترشح صورتی اصلا ...

حنطوش زاده.برنا.شیرازی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.