2777
2789
عنوان

حرف زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون. اگر شد عصر می رم

آره عزیزم حتما برو 😘

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
بخاطر کرونا نتونستم مراجعه کنم به پزشک

عکس واضح نیست ولی تا جایی که خوندم سمت چپ کیست وجود داره که با مصرف مرتب دارو بهبودی حاصل میشه، ولی زودتر برو تا بزرگتر نشه در پستان تغییری که ایجاد نشده

عکس واضح نیست ولی تا جایی که خوندم سمت چپ کیست وجود داره که با مصرف مرتب دارو بهبودی حاصل میشه، ولی ...

سینه سمت راستم

اخه نمیدونم چ داروهایی باید بخورم

میخاستم برم دکتر بخاطر کرونا نمیتونم برم

یعنی سونو به تنهایی کافی نیست؟ چیکار کنم ؟ خطرناکه یعنی؟

نه عزیزم گفتی معاینه گفتم کافی نیست سونو ومامو گرافی فرق نداره،شما باید برای دارو مراجعه کنید.اگر میترسید به مطب دکتر برید فعلا به صورت مجازی با سایت پزشکی یا یک پزشک قابل اعتماد مشورت داشته باشید عکس سونو براش بفرستید ودر صورت نیاز عکس پستان،در این سایت اجازه ندارم مگه نه معاینه میکردم اگر خودت پیدا نکردی یه پیام بده پیج چند تا پزشک بهت بدم رایگان باهاشون مشورت کنید

نه عزیزم گفتی معاینه گفتم کافی نیست سونو ومامو گرافی فرق نداره،شما باید برای دارو مراجعه کنید.اگر می ...

خود دکتر زنان برام معاینه انجام داد بعد ارجاعم داد به دکترسونو 

میشه لطفا پیچشونو بدین بهم؟

نه عزیزم گفتی معاینه گفتم کافی نیست سونو ومامو گرافی فرق نداره،شما باید برای دارو مراجعه کنید.اگر می ...

من خودم شهرستانم‌ دکتر خوب اینجا نیست باید برم شیراز ک جوابشو به دکترم نشون بدم ک واقعا نمیتونم الان