2777
2789
عنوان

حرف زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 47 پست

اگه سنت چراشوور کردی بعدم اینجا روت میشه دم ودستگاهتو تشریح کنی از دکتر خجالت میکشی 😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اویشن دم کن خیلی بخور عفونت کامل از بین میبره.یا بااب اویشن خودتو بشور.

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
عفونت قارچیه چیزی نیس اکثرا خانوما دارن منم دارم باید بریم دکتر با دارو حل میشه امضای منم بخونی ...

شغلت چی هست مگه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
شغلت چی هست مگه 

اگر مایلید بدونید به پی وی من در تل پیام بدید توضیحات کامل عرض کنم خدمتتون

ZahraKordestani

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
برو بابا دکتر روزی صد تا از اونا میبینه چرا روت نمیشه اگه جلو خانوادت روت نمیشه هم بگو برا پریودیم ...

اگر نری دچار گرفتگی و چسبندگی میشی اونوقت باید جراحی بشید اونقدر مریض دارم که روشون نشده و مجبور شدیم جراحی انجام بدیم

اگر نری دچار گرفتگی و چسبندگی میشی اونوقت باید جراحی بشید اونقدر مریض دارم که روشون نشده و مجبور شدی ...

عزیزم من واسه کیست سینه سونو انجام دادم اگه جوابشو بفرستم براتون میتونید بخونید؟

حتما پکیجایی که خودت خریدی میخوای بفروشی😒

اینی که میگید چی هست؟🤔

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
اویشن دم کن خیلی بخور عفونت کامل از بین میبره.یا بااب اویشن خودتو بشور.

خالی باید بخوریم یا توش نبات بندازیم؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
هرکسی شرایطی داره من فقط ازتون کمک خواستم همین

دختر جان،باسرکه و نمک و اینا کسی خوب نمیشه

برو دکتر زنان،برا تو یه جوریه ولی دکتر روزی صدنفر رو می‌بینه انقد عادی برخورد میکنه ک جای خجالت نمیمونه

اگه نری ممکنه مشکلت جدی تر بشه،تا زیاد نشده درمانش کن،برا حاملگیتم ممکنه مشکل پیش بیادا

تو یگو چیو روت نمیشه تا من بهت بگم؟؟؟

چون من خودمم بار اول خواستم برم معاینه برام ی جوری بود ولی وقتی عکس العمل دکتر رو دیدم ک انگار داره دست یا پا یا هرجای دیگه بدن رو میبینه خجالتم ریخت

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔