2777
2789
عنوان

خواب

34 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیزم توروخدا زود تعبیر خواب منو انجام بدید و یک انسان رو ازاین همه ترس بیرون بیارید.. خواب دیدم تویه یک خونه خرابه هستم و اونجاتمام دوستان واشناهام هستن. و یهودوتاگربه لاغر ولی سفیدوملوس میبینم ک میدونم خیلی گشنه ن و بهشون غذامیدم امایهو دوتاگربه دیگه م با یه سگ اصافه میشن ب گربه هاغذامیدم سگه باهام قهرمیکنه ودستموگازمیگیره اما اصلادستم دردنگرفت وهرچی صدازدم هیچکس ب دادم نرسید و باهمون دست گازگرفته پیش پسرفامیلمون رفتم امااونم کاری نکرد ومن خودم مشغول نان دادن ب سگ شدم وگفتم الان بهش غذامیدم ودستموول میکنه اما سگه ب حرف اومد وگقت نخیر غذاهم بدی ول نمیکنم نوازششکزدم واونم اروم اروم دندونشوبرداشت واصلادستم اسیب ندیده بود و. گقتم عزیزم چ سگ خوبی دلش نیومده خیلی دستموگازبگیره ورفتم اون اتاق دیگه ب گربه هاسربزنم دیدم گربه ها لباس خوشگل و پاپیون خوشگل تنشون کردن وحسابی سرحال شدن توروخدا زودتعبیرشوبگیداگه بلدید مردم ازدلواپسی

هیچی دیگه ب جمع حامی حیوانات پیوستی😐😐😐😐😶

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خوابت حیوانات خونگی همون خواهر شوهرت و فامیل شوهرتن ،یه سریشون با محبت رام میشن ولی یکی ضربه هایی بهت میزنه که فقط روحی هست  .کارایی نداره ،جانی نیست .

محبت بهشم فایده نداره بیخیالش شو .خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.