2777
2789
رفتی دکتر ؟؟؟چی گفتن

هیچی میگن برو مشکل نداری😐😐😐😐

یبار طبیعی باردار شدم نمیدونستم کار سنگین کردم سقط شد. دیگه از بعد اون نمیشم 

5 دوره ام دارو مصرف کردم 

6 دوره اچ سی جی زدم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی میگن برو مشکل نداری😐😐😐😐 یبار طبیعی باردار شدم نمیدونستم کار سنگین کردم سقط شد. دیگه از بعد ...

میشی یکم تقویت کن

ورزش کن

رحمتو گرم کن

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
چجوری خونه ماشین گرفتی؟ 

باباش داد.خیلی ادم خوبی بود خدابیامرز. ادم مومن و خداترسی بود.دید که پسرش هر روز با یه زن خیابونی مست میاد خونه.میدید که هر روز خونش بساط زنا و مردای خرابه.دید که پسرشو بخاطر مستی کرفتن و شلاقش زدن.دید مه پسرش و یه زن رو لخت از تو ماشین کشین بیرون و لخت بردن کلامتری.دورشون ملافه پیچیده بودن فقط.

به من گفت بیا اینارو به اسمت کنم توافقی طلاق بگیر

منم راضی

وضع مالی باباش هم خوب بود.خونه و ماشین و ویلا و باغ و همه چی‌ به اسم باباش بود

2803
چرا کیفری نکنی؟ 

گفته فعلا صبر کن چون خیلی دادگاه دارم

نفقه ، مهریه ، استرداد جهیزیه ، ضرب و شتم و توهین و افترا شوهرم ، افترا از طرف خواهر شوهرم ، جالبشم اینه شوهرم دوربین گذاشته فقط یه قسمت خونه یعنی از اون قسمت خونه منو میکشید یه سمت دیگه و کتکم میزد به خانواده م فحش ناموسی داد زدمش حالا رفته شکایت ضرب و شتم و توهین کرده 😏

2804
پدرش پشت من بود اخه از این جهت شانس اوردم از پسرش متنفر‌ بود اخرشم از دست بی ابروییای پسرش سکته&n ...

خدابیامرزدش بابای طرف من خیلی عوضی بود خیلی همیشه آه پشت سرشه 

پسر قشنگم میلان جون  همه زندگیمه❤️
2805
میشی یکم تقویت کن ورزش کن رحمتو گرم کن

این ماه انجام دادم دیگه نمیدونم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
2801