2777
2789

منفی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید الکی نمیدم ها..ولی دو تا بی بی های من دقیقا همینجوری بود..مشکوک بودم..رفتم اژمایش و مثبت بود 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
نطرتوون چیه؟ فردا موعدمه.بعد از یک ساعت این شکلی شد

من شاید تا حالا ۷

یا ۸تا بی بی چکام بعد ۱ساعت هاله انداختن

میخوای زود باردارشی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خدا از دهنت بشنوه چند دوره بودی؟

پریودام نامنظمه...حدودا دو سه روز از موعدم گذشته بود

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
آره چهار ماهه اقدامم

بی بی چک تو خونه ات نگه ندار ب بارداریم فکر نکن

البته همه ازمایشا رو خودت وشوهرت بدین ک مطمئن شین سالمین 

استرس دلیل باردار نشده ی تاپیک بزن دراین مورد بپرس بیین ک ۹۰درصد میگن ماهی ک بیخیال بودن باردار شدن