2777
2789

اخخخخخ😟😟

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفافا یه ساعت پیش داشتم بهش فکر میکردم.من خیلی ساله دارم هرکارم مبکنه در نمیاد انگار زیر پوسته ولی دیت که میکشم روش یکم زبره

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
برچسب مخصوص جوش سرسیاه 

مال من جوش نیست.انگار مثل ریشه موعه.با‌برچسبم در نیومد

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

@fateme1133700  ‍ 

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم

دارچین و اب لیمو رو مخلوط کن بدار رو بینیت بمونه خشک شه بعد با دستمال پاک کن چند بار انجام بدی خوب میشه 

یا خمیر دندون بزن بدار خشک شه قشنگ دونه های سیاه رو میبینی وقتی میکنیش فقط تند نباشه

من میخوام امروز شمع بندازم بلکه برن 

من انداختم تاثیر نداشت

میرم دکتر 

مال من جوش نیست.انگار مثل ریشه موعه.با‌برچسبم در نیومد

همونه 

بعضیا سستن راحت درمیان بعضیا سفتن

باید بعد حموم یا بخور باشه که نرم بشه 

برا منم نصفه نیمه درمیان😅

من دیروز یه سفیذده تخم مرغ با زردچوبه قاطی کردم.زدم به صورتم بعد روش دستمال کاغذی گذاشتم.بعد دوباره مواد زدم روی دستمال.گذاشتم 25دقه موند و خشک خشک شد.بعد برداشتمش قشنگ همه ی کرک ها و جوش های سیاه رو.برد.عالی بود عالییی

یه دختر دارم که با 

بخور بگیرین یه پتو هم بندازین رو سرتون ک قشنگ تو بخار و گرما منافذ پوستتون بازشه.من هروقت اینجور میکنم تا چند روز هیچی رو بینیم نی.بعد اینک بلافاصله سرتونو برداشتین چسب بزنید یا ماسک زغالی چیزی

میتوانم ذهن شما را هم طراحی کنم😍