2821
2789
عنوان

جسم خودمو دیدم

479 بازدید | 35 پست

فکرم خیلی مشغوله 

امروز کابوس دیدم یهو از خواب پریدم دیدم ساعت ۸ و نیمه من اگه بیدار بشم سخت خوابم میبره واسه همین یکم با گوشی ور رفتم که ساعت ۹ بود خوابم برد باز یه خواب بد داشتم میدیدم خواستم زود بلند شم که دیدم نمیتونم دستامو بلند کنم سرمو بلند کردم صورت خودمو دیدم که چشامم بسته بود خیلی ترسیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

منم اینجوری شدم

مامان بزرگم میگفت مادرِ شب میوفته روی ادم که نمیتونه بلند شه و چشماش و زبونشم دست خودت نیس ولی خودتو میتونی ببینی 

دلیل علمیشو نمیدونم ولی یکی از اماما گفته بود که به شکم نخوابین تا اینجوری نشین

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  
من بار ها برام پیش اومده به این حالت میگن فلج شدن عضلات کلا یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی عین یک ساع ...

اونو شنیدم میگن فک کنم بهش میگم فلج خواب ولی واسه من فلج خواب نبود 

من بارها شده در طول شب چند بار برام اتفاق افتاده صدا ها تو گوشم میپیچه هرچی میخوام تکون بخورم نمیتونم همه جارو میبینم اما نمیتونم تکون بخورم یا شوهرم رو صدا کنم وحشتناک ترسناکه ولی دیگه بهش فکر نکن لطفا شبا حموم نرو از این به بعد به بالشت هم سنجاق بزن دیگه اینطوری نمیشی اصلا

منم اینجوری شدم مامان بزرگم میگفت مادرِ شب میوفته روی ادم که نمیتونه بلند شه و چشماش و زبونشم دست خ ...

اون بختکه 

ولی من قشنگ صورت خودمو دیدم صورتم سفیده سفید بود درضمن به پهلو خوابیده بودم 

اونو شنیدم میگن فک کنم بهش میگم فلج خواب ولی واسه من فلج خواب نبود 

چرا همینه دقیقا مغز ک خسته میشه اینجوری بازی در میاره دقت کردی بعضی وقتا تو خواب از پله سر میخوری یا از بلندی میوفتی یهویی تکون میخوره عضلاتت؟اونجا مغز داره از کار میوفته اما عضله هات بهش هشدار میدن ک بدن زندس خیلی جالبه واقعا