2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16324 بازدید | 4102 پست
اره وردمه تو شه انه قشنگی

🤭😌

اونوقت تو مه شیمار بی دتایی نور و بابل هتی تیل زومی😎🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مازندران ته صحبته😜🤝 نمیدونم چ مرضی افتاد ب جونم از دیشب تا حالا بیدارم😐قهوه خوردما خابم نمیبره

چش دا.هنو نخوابیدی؟یه کدئین بخور بخواب من انگار صورتم یه طوریه بدخوابیدم دیرخوابیدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چش دا.هنو نخوابیدی؟یه کدئین بخور بخواب من انگار صورتم یه طوریه بدخوابیدم دیرخوابیدم

ن آجی😔بیخابی گرفتم چرا

اصلن خواب چشمام سوخت

بدظهر بخاب جبران شه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

[QUOTE=199727228]ن آجی😔بیخابی گرفتم چرا اصلن خواب چشمام سوخت بدظهر بخاب جبران شه[/QUOTEبرو دوش بگیر بیا خوابت میگیری.آب قطع دلم حموم میخواد

[QUOTE=199727228]ن آجی😔بیخابی گرفتم چرا اصلن خواب چشمام سوخت بدظهر بخاب جبران شه[/QUOTEبرو دوش بگیر ...

آره میرم ببینم چی میشه دیگ☹

پاشو همین الان برو دوش بگیر یه چیزی بخور بعد بخواب حتما بخواب.

الان حسش نیس 

بدظهر میرم آجی

خوبی چ خبر؟

الان حسش نیس  بدظهر میرم آجی خوبی چ خبر؟

مریض میشی اینهمه بی خوابی و چتی قهوه بیه؛هیچی نهار درست کردم آب هم از دیشب قطع(پمپ ساختمون خراب شده)

مریض میشی اینهمه بی خوابی و چتی قهوه بیه؛هیچی نهار درست کردم آب هم از دیشب قطع(پمپ ساختمون خراب شده)

میگم قهوه میخورن مردم لیوان لیوان ، هیچیشون نمیشه من یکمی خوردم بخاطر قهوه نیس قبلنم میخوردم برعکس راحت میخابیدم

فکرم مشغوله ذهنم درگیره خاب به چشمم نمیاد این روزا اصلن حالم خوب نیس میگم میخندم برای ی لحظه یادم میره همه چی اما خب بازم تنها ک میشم حالم بد میشه

میگم قهوه میخورن مردم لیوان لیوان ، هیچیشون نمیشه من یکمی خوردم بخاطر قهوه نیس قبلنم میخوردم برعکس ر ...

برا چی حالت اینطوریه؟

برا چی حالت اینطوریه؟

نمیدونم😅

بیخیال من اگ بخام سفره دلمو وا کنم ک همتون باید دسمال بگیرین گریه کنین🙂😅

خیلی ادم شادی هستما همش میگم میخندم ولی امان از روزی ک دپرس بشم مث الان ن خاب درستو حسابی میتونم داشته باشم ن خوراک

[QUOTE=199733132]نمیدونم😅 بیخیال من اگ بخام سفره دلمو وا کنم ک همتون باید دسمال بگیرین گریه کنین🙂😅 خیلی ادم شادی ...[/QUOاگه سختته نگو‌ ولی اگه مشکلت حل شدنیه غصه نخور چندسال بعدپشیمون میشی...فقط مرگ چاره نداره

[QUOTE=199733465][QUOTE=199733132]نمیدونم😅 بیخیال من اگ بخام سفره دلمو وا کنم ک همتون باید دسمال بگیرین گریه کنین🙂 ...[/QUOTE

نگم راحت ترم🤗

مرسی ک درک میکنی💋

حل ک میشه ولی خب خدا دیگ داره خیلی صبر منو امتحان میکنه

[QUOTE=199733465][QUOTE=199733132]نمیدونم😅 بیخیال من اگ بخام سفره دلمو وا کنم ک همتون باید دسمال بگ ...

اگه به ازدواج ربط داره خیلی حواستو جمع کن.مواظب خودت هم باش غصه نخور مه دسوری شفت نباش تازه هوش بمومه مره حالی نیه کا