2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
اها باید جالب باشه داستانتون

اهووم خیلی .من خلاصه تعریف کردم.اختلاف سنمون هم زیاده ۱۴سال.بیچاره همش میترسیدپشیمون شم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وااای دروغ نگووووو😃😃😃😃😃 این داستانو جالب تر میکنه👌🏽😄 از یه زنگ ساده شروع شدو الان خودشو بچ ...

به خدا تک تک پیاماشویادمه...مره نش خنه کمه ۵سال بمردمه واقعا بمردمه تاالان اینجه درمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای دروغ نگووووو😃😃😃😃😃 این داستانو جالب تر میکنه👌🏽😄 از یه زنگ ساده شروع شدو الان خودشو بچ ...

دقیقا مثل رمانه دقیقا.ازبس رمان خونسمه مه زندگی هم رمانی بیه

اهووم خیلی .من خلاصه تعریف کردم.اختلاف سنمون هم زیاده ۱۴سال.بیچاره همش میترسیدپشیمون شم

ینی تو اون موقع ۱۷ سالت بود شوهرت ۳۰ ۳۱ سالش بود😯

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
به خدا تک تک پیاماشویادمه...مره نش خنه کمه ۵سال بمردمه واقعا بمردمه تاالان اینجه درمه

چیسه بمردی

ینی ۵ سال سختی کشیدی؟

خانوادت مخالف بودن؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
دقیقا مثل رمانه دقیقا.ازبس رمان خونسمه مه زندگی هم رمانی بیه

خخخخ

چیسه بمردی ینی ۵ سال سختی کشیدی؟ خانوادت مخالف بودن؟

همش فک میکردم دوسم نداره...سنم کم بودهیچی حالیم نمیشد...میترسیدپشیمون شم میگفت سنم زیاده حیف میشی...وخیلی اتفاقای دیگه کسی باورنمیکنه جز دوروبریام که شاهدبودن...راستی بهترین دوستامم نمیدونستن باهاش بودم تو گفتنم گلچین میکردم به هرکسی نمیگفتم...

اهوومممم.ولی مثل سنش نبوده ونیست الانم

اهووومم

حس میکنم در برابر تو خیلی احساس مسئولیت پذیری داره

همونطور ک اون موقع ک دوس شدین چون سنت نسبت بهش خیلی کم بود همش سعی میکرد هواتو داشته باشه دلتو نشکونه چون کوچیک بودی همون عادت رو سرش موند تا الان

پس راز موفقیتتونو فهمیدم😁

عاقل بودن تو و احساس مسئولیت پذیری ک همسرت نسبت به تو داره👏🏽💃

همش فک میکردم دوسم نداره...سنم کم بودهیچی حالیم نمیشد...میترسیدپشیمون شم میگفت سنم زیاده حیف میشی... ...

اهااا اره دیگ چون راهتونم دور بود خیلی

حالا چجوری همو میدیدید؟

اولین بار همو کجا دیدید چطوری بودید؟

مره کنجکاو هاکردی آسا تا خده صوایی ونه سوال هاکنم تجا😂

اهووومم حس میکنم در برابر تو خیلی احساس مسئولیت پذیری داره همونطور ک اون موقع ک دوس شدین چون سنت ن ...

بیچاره همش میگفت من سنم بهت نمیخوره بعدااذیت نشی هرچیزی که مشاوربابدمیگفت رو بهم میگفت من دکل سلیک ریکائون حوصله ره ناشتمه خودمومیشناختم.ای دکل مه قیافه درس وچه ره مونه هلا بدتر امسه عادی هسه اته جا شومی بقیه نگاه ره متوجه بومی        

اهااا اره دیگ چون راهتونم دور بود خیلی حالا چجوری همو میدیدید؟ اولین بار همو کجا دیدید چطوری بودید ...

همسرم اصالتن برا ساری هستن ولی باباش۵۰ساله تهرانه اینااینحابدنیااومدن ولی؛اومدآمل پیشم  ای چس به مه سگ اخلاق دله گی بلدنیمه اون موقع بااون ابروهای پاچه بزیم...بیچاره تهران جا امو مه پیش دیگه

بیچاره همش میگفت من سنم بهت نمیخوره بعدااذیت نشی هرچیزی که مشاوربابدمیگفت رو بهم میگفت من دکل سلیک ر ...

میگفتی سنت بمن نمیخوره چیسه پس مسه زنگ بزویی منه عاشق خدت کردی😂😂😂😂آسا گنی

اهااا اره دیگ چون راهتونم دور بود خیلی حالا چجوری همو میدیدید؟ اولین بار همو کجا دیدید چطوری بودید ...

نه بپرس من باسانسورمیگم   کامل بوم تره باورنبونه اگه بمومه نور ور امه اماره بوین  

بیچاره همش میگفت من سنم بهت نمیخوره بعدااذیت نشی هرچیزی که مشاوربابدمیگفت رو بهم میگفت من دکل سلیک ر ...

ریزه میزه هستی کلا؟

اگ لاغرو و ساخت صورتت ریزه میزس باید از اونایی باشی ک اصلن بهت نمیاد ۲۸ سال باشی و کمتر میخوری

کاش حداقل میتونستی نصف صورتتو بزاری☹