2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
جدی میگم مثلا یکی میدونه مستاجرهست خب کمتروسیله بخره اصلیارو بخره بجاش پول رو ازخونوادش بگیره که بعد ...

اره میدونم چی میگی منم باهات موافقم👌🏽

ن والا😅نبونه اصلنننن😂

نوری شر دمال دنیه شر همیشه نوری دمال دره😉🤪

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خا ببین هنجور زنا ر آدم داشته باشن اصلن باید دست بوسش باشن همش بخدا😂😂

یعنی بوم مه دس ره خش هاده؟  هیچ کی فک نمیکردمن اینطوری باشم.همه مره دست وپاچلفتی میدونن وفک میکردن سر وسیله خریدن اذیت میکنم ولی هیچکی نفهمید من چیکارکردم. دخترداییم همیشه میپرسه غذا درست کنی  به قول مه برار فقط مردی سه کارکنه...گفتم ازکجا فهمیدی میگه ته پچارمعلومه و

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میدونم چی میگی منم باهات موافقم👌🏽 ن والا😅نبونه اصلنننن😂 نوری شر دمال دنیه شر همیشه نوری دم ...

شر تا فهمنه نوری هسه طرف شونه ونه ور  چندوقته نومزه؟

یعنی بوم مه دس ره خش هاده؟   هیچ کی فک نمیکردمن اینطوری باشم.همه مره دست وپاچلفتی میدونن وفک م ...

اره دیگ🤪 دس خشم کمه ولله😁

خوبه اینجوری غنیمت کردن

بدور از تجملات زندگی کردن

ساده و بی ریا زندگی کردن

مگ میشه ک ادم دلش نخاد چیزی؟ مگ میشه ک عروس دوس نداشته باشه خونه زندگیش همه چی تموم باشه؟ اما تو اون درکو شعورو داشتی ک شرایطت فرق میکرد آدم قانعی بودی اگ میخاسی هرچی دیدی بخری میدونستی ک به مادرت فشار میاد این کارو نکردی،،عوضش الان همه چی داری و اینجوری خوشحال تری و بیشتر لذت میبری هم حس عذاب وجدان نداری هم کسیو دخالت ندادی👌🏽

بخدا چیه اینا میرن پولو حیف میکنن مثلا میرن سرخ کن میخرن ک چی؟ ی بیس لیتری روغنو باید توش خالی ک ک باش چار تا سیبزمینو سرخ کنی ک چی🤦🏻‍♀️

خا شه از گاز و ماهیتابه استفاده میکنی دیگ این چ کاریه، مگ چقد سختی داره🤦🏻‍♀️

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
شر تا فهمنه نوری هسه طرف شونه ونه ور    چندوقته نومزه؟

اره اره😂😂😂😂

دو سال شد

اره دیگ🤪 دس خشم کمه ولله😁 خوبه اینجوری غنیمت کردن بدور از تجملات زندگی کردن ساده و بی ریا زندگی ...

بخدا همه چیم تکمیل وگرون خریدم فقط تخم مرغ آب پز کن و هواپز اینا مره بدامو ولا خا بی دم هاده لوع دله بپج و.پول نقدآدم داشته باشه تو خرید گمراه نمیشه مه مخ نکشیه ایان همرا بورم خرید مره وچه دونسنه زمانی بتمه با مهدی باهم خریمی همه ساکت بینه.مره بد انه مه موس هاله ره دارن هفتادنفر

بخدا همه چیم تکمیل وگرون خریدم فقط تخم مرغ آب پز کن و هواپز اینا مره بدامو ولا خا بی دم هاده لوع دله ...

چن سالتون بود ازدواج کردید؟

تو ی هر مسئله ای اینجوری عاقلی؟ 👌🏽

چرا اینقدطولانی؟

تازه داشتم با ماعده حرف میزدم گفتم ک چرا

نخوندی؟

چن سالتون بود ازدواج کردید؟ تو ی هر مسئله ای اینجوری عاقلی؟ 👌🏽

من۱۷دوس شدم (منه خرخون کی فک کرده عاشق بوم)۲۲مره جان به لب هاکرده تشیف بیارده خواستگاری.الان شه تعریف بکنم بوم عاقلمه؟  

من۱۷دوس شدم (منه خرخون کی فک کرده عاشق بوم)۲۲مره جان به لب هاکرده تشیف بیارده خواستگاری.الان شه تعری ...

اهااا خخخ حالا چجوری دوس شدید باهم

شوهرت چن ساله بود

از حرفات میشه فهمید عاقلی😅حالا میگم تو همه زمینه ها عاقلی یا ن فقط بعضیا

من مثلا تو بعضی از زمینها خیلی عاقل برخورد میکنم اما بعضی از زمینه ها ک قشنگ تررررر میزنم😂😂😂

نه متوجه نشدم

اهان خب برو بخون دیگ ی عالمه تایپ کرده بودم باز از اول تاپیک نکنم☹

اهااا خخخ حالا چجوری دوس شدید باهم شوهرت چن ساله بود از حرفات میشه فهمید عاقلی😅حالا میگم تو همه ز ...

بگم باورت میشه؟فرداتعریف کنم قشنگ