2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16324 بازدید | 4102 پست
سید هسی؟

ن بابا😂شوخی میکنم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره دیگ اصلشم همینه ببین اتا ک ونه پر دسو بال پول دره خا فرق کنه تا اتا ک دسو بال خالیه یا متوسطه ...

من فقط لوازم ضروری خریدم یه چیز اضافه پیدانمیکنی تو وسایلانمیکنی.برا پسرمم فقط پتو ولباس خریدم تمام.اتا اتاق خواب دایمه شفتمه تخت بخرینم تخت مجردیم رو چندماه قبل خواستگاریم خریده بودم همونو اوردم اینجا خونه ی بزرگ خریدم وسیله میخرم سخت نمیگیرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط لوازم ضروری خریدم یه چیز اضافه پیدانمیکنی تو وسایلانمیکنی.برا پسرمم فقط پتو ولباس خریدم تمام. ...

همینه دیگ

برای یه وسیله خدا تومن پول بدی ک بدش دَنگی بیوفته بشکنه ته دل لاب بوو ک چی

هر چیزی ک ادمو لازمه و واجبه بخرن خوبه

من مخالفم با تجملات

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
همینه دیگ برای یه وسیله خدا تومن پول بدی ک بدش دَنگی بیوفته بشکنه ته دل لاب بوو ک چی هر چیزی ک ادم ...

منم مخالفم شدید.دوستم باباش کارگره گفت ماشین ظرفشویی بخرم گفتم اذیت نکن گفت نننننه جاریم قبل من اومد داشت من باید داشته باشم....من اول جهازنخریدم که خونه بخرم نشدازبدشانسی...جهازخریدم.حتی موقع عروسی طلا ولوازم آرایش اینام نخریدم شوهرم خودش عروسی گرفت هرچی لازم داشتمم میخریدم چکاریه بخرم انبارکنم....جهازبرون و نمیدونم لباس تاماشا هم ناشتمه

منم مخالفم شدید.دوستم باباش کارگره گفت ماشین ظرفشویی بخرم گفتم اذیت نکن گفت نننننه جاریم قبل من اومد ...

خا خدارو خوش میاد اینجوری

بیچاره پدره مگ مقصره چون دختر شوهر داده نباید شه تن پید بیره گا

الان منم جاریم ظرفشویی داش سر جاهازش،(ی بارم ازش استفاده نکرد خنگ🤦🏻‍♀️) دلیل نمیشه من اجبار کنم بابامو ک الا بلا من ظرفشویی میخام،اگ قُدش گرف ک میخره اگ نه ک هیچ اجباری در کار نیس

بابام مگ مقصره ک جاریم چیجوری جاهاز داش اون بسیار چی داشته ته هم ونه حتمن هایری😒

از ادمایی ک از یکی دیگ تقلید میکنن متنفرم یا مثلا میگن فلونی چطور داره منم باید داشته باشم بدم میاد

حالا این زنموم هرجا بشینه چنان از دخترش تعریف میکنه ک بیاو ببین😂انگار چ تحفه ای باشه

( حالا ما خودمون خبرشو داریما😂هیچ گهیم نیس)آخی بمیرم اولین باره ب دخترعموم گفتم گوه😂😂😂😂دوسش دارما اما اینجوری بی درکا حرصم میگیره..

همش ب مامان میگم مامان ببین زنمو چقد از دخترعمو بیخودی تعریف میکنه همه جا، تو یاد بگیر

همه جا فقط منتظری منو تخریب کنی😂انقد میخندیدم سر این موضوع تا ی جا نشست مثلا ی گند منو داره بروز میده میگم مامااااان باز تو داری شرو میکنی خندش میگیره😂

منم مخالفم شدید.دوستم باباش کارگره گفت ماشین ظرفشویی بخرم گفتم اذیت نکن گفت نننننه جاریم قبل من اومد ...

اوووو نگوووو وا انقد از این رسمای چرتو پرت بدم میاااااد کههههه😖😖😖😖

جهاز برونو رخت برونو جهاز تماشاو اینا

اوق🤮..کاش این فرهنگ جا بیوفته ک رختی ک پدر واسه دخترش میخره ب عنوان پر خنه رخت،هیچ ربطی ب دیگران نداره ک ببینن چی کمو کسره😒

یا مثلا چ لزومی داره لباس خوابو شورتو سوتین عروسیو چمدون بزنن بیارن باز کنن جلو بقیه تماشا بدن😒خا ک چی

اوووو نگوووو وا انقد از این رسمای چرتو پرت بدم میاااااد کههههه😖😖😖😖 جهاز برونو رخت برونو جهاز تم ...

ما ازگروه خون دوتایی رفتیم تاالانم هیچ کسیو نذاشتیم دخالت کنن...داییم گفت ازسیرتاپیاز براش بخریم(بابام فوت کرده)گفتم دایجون مره پول نقدهادین تهران شسه هایرم آمل جا بورم تهران زیره بورم کرمون....گته۱۲دست ظرف  

اوووو نگوووو وا انقد از این رسمای چرتو پرت بدم میاااااد کههههه😖😖😖😖 جهاز برونو رخت برونو جهاز تم ...

شفتنه امشوعروسی طلا خریننه چش درایایننه فردا شوننه روشننه باضرر...من بدل انداختم...پولشم داشتم نخریدم...بعدش که کارام روال شد خریدم تازه فروختم واسه کاری.

ما ازگروه خون دوتایی رفتیم تاالانم هیچ کسیو نذاشتیم دخالت کنن...داییم گفت ازسیرتاپیاز براش بخریم(باب ...

آخی بمیرم الهی خدا بیامرزه روحش شاد🖤

بهترین کارو کردی آجی(ک در حد نیازت وسایل خریدی) اینجوری هم مادرت تحت فشار نبود هم روح پدرت شاد بود

خوبه ک اینجوری با شوهرت با عشق زندگی میکنید🤎🤎🤎الهی ک همینجورم بمونید

ماهم تو زندگیمون عشق هس اما نمیدونم چرا بیشتر بحثو دعوا پیش میاد😂🤦🏻‍♀️

شفتنه امشوعروسی طلا خریننه چش درایایننه فردا شوننه روشننه باضرر...من بدل انداختم...پولشم داشتم نخرید ...

اره دقیقنننن

درسته ک طلا سرمایس ولی خب بدن بدموقع میفروشن با کلی ضرر

خیلی خوبه اینجوری خیلیییی بهترین کارو میکنی

شاید واسه همینه ک شوهرت انقد ادم خوبیه چون تو خوبی

آخی بمیرم الهی خدا بیامرزه روحش شاد🖤 بهترین کارو کردی آجی(ک در حد نیازت وسایل خریدی) اینجوری هم ما ...

ممنونم عزیزم.میتونستم بیشترپول بگیرم ولی نخواستم اذیت کنم مثلا مه مار زمین بروشه مسه چو چل بخرینه...وسیله هامم واقعا عالی خریدم.نوری هسی و ونه دعوادکفی  

اره دقیقنننن درسته ک طلا سرمایس ولی خب بدن بدموقع میفروشن با کلی ضرر خیلی خوبه اینجوری خیلیییی بهت ...

فقط باهم رفتیم حلقه وزیرلفظی و یه لباس عقدخریدیم...بعدکه اومدیم تهران رفتم خریدکردم بازارمه کل بن هسه گجمه بورم سایه چشم۲۴رنگ بخرینم  عروسی هم فقط یه کیف وکفش برا تالار گرفتم ولباس زیر...چون خرج باشوهرم بود لزومی نداشت عجله ای خریدکنم...

ممنونم عزیزم.میتونستم بیشترپول بگیرم ولی نخواستم اذیت کنم مثلا مه مار زمین بروشه مسه چو چل بخرینه... ...

چو چل خوب اومدی😂👌🏽

ینی میگی بخاطر نوری بودنمه ک دعوا دارم همش؟😂😂

چو چل خوب اومدی😂👌🏽 ینی میگی بخاطر نوری بودنمه ک دعوا دارم همش؟😂😂

جدی میگم مثلا یکی میدونه مستاجرهست خب کمتروسیله بخره اصلیارو بخره بجاش پول رو ازخونوادش بگیره که بعدا بتونه زودترخونه دارشه.نوری مگه بونه شر نباشه؟  

فقط باهم رفتیم حلقه وزیرلفظی و یه لباس عقدخریدیم...بعدکه اومدیم تهران رفتم خریدکردم بازارمه کل بن هس ...

خا ببین

هنجور زنا ر آدم داشته باشن اصلن باید دست بوسش باشن همش بخدا😂😂