2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16324 بازدید | 4102 پست
تعمیرات لباس چیه؟ چیکا کنه دقیقا؟  م مردی شرکت نه مستاجر نیسم

توتهران زیاده ولی آمل نیست معمولا سایزکردن لباس تنگ..‌کوتاهی...زاپ...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره جاهاز ک اصلن قیامته م دل سوجنه اصلن شه پر مار فشار نلمه هرچی هایتنه مسه راضیمه،بازم دستشون درد ...

افرین ب تو🥺❤️

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اااا جواب هدامه کا.ت ره خدا اتا نذر هاکن مه اسم تعاونی دکفه

ونه بی مه ور سبز جل دونی تا ته حاجت براورده بووشه😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره جاهاز ک اصلن قیامته م دل سوجنه اصلن شه پر مار فشار نلمه هرچی هایتنه مسه راضیمه،بازم دستشون درد ...

اه دل بسوته دخترعمو خی مافور هوف

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
☹️اشتباهش همین بیه ک طعمه هکرده همه مردا همیننه ولا چ مردمی هسنه 

اره دیگ

وگرنه ک ۲سال پیش هم قیمتا ارزون تر بود نسبت ب الان هم کرونا نبود اون موقع خونمونو میزدیم عروسیمونو میکردیم🥴شاید الان حتی مه کشه وچه هم دوه وو😂😂😂

ولی من خیلی اذیت نشدم از اینکه نامزدیم طولانی شد فقط سختیش اینه ک اینجا لباس جم کنم ببرم اونجا اینجا لباس جم کنم بیارم اینجا🤦🏻‍♀️😂

حالا دعا کنین زودتر این گی ب دله ویلا فروخته شه😐

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
باخسیما شما مَسنی

اااااا ته تک دور باخسیم دیگه شوخش🥰

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
افرین ب تو🥺❤️

من خیلی بچه خوبم😁🤎🤪

مه ماراصلا نفهمسه من چتی شی بکردمه چتی وچه بیاردمه...همون اول بتمه دونه پول ره مره هاده اتاکمه شه پر ارثی پول ره بیته مره نقد هدا که شه سه کم کم بخرینم منم مه مردی خنه و وسیله داشته بعدعروسی کم کم بوردمه بخریمه هیچکی نفهمسه من چنه پول بیتمه چی کارهاکردمه همه چی ره من ومه مردی بخریمی کمترین پول ره بیتمه ولی مه وسایل همه تمیز وگرون بیتمه اصلا اضافه نیتمه بدی همه چی خریننه بعد عروسی همیشه لنگ هسنه مره انه بد انه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اه دل بسوته دخترعمو خی مافور هوف

اصن قیامت کرده اگ مثلن اچی وسه نعیتون

آسا وه سلیقم خار وه وو درکه

اصن چیزایی هایته ک ادم حیف انه وسه پول هادن حرام هاکنن

یا مثلا همون ماه اول ک بورده ش خنه،شه چایی ساز قوری ر بشکنیه ش گلاب پاش بکشنیه اتی نمه چیو چی ر بشکنیه..من اصابم خورد میشه اینارو میبینم قدر نمیدونن،ای کاری هاکرده ونه مار بورده وه چایی ساز سه قوری چرخ دوه🤦🏻‍♀️

اینان شه پر مار مقصر هسنه،از اول وچه رو ره هنجور باز هاکردنه

من یادمه بچه ک بودیم این عموم هر غروب به غروب ک از سرکار ک میومد اگ براش سک سک نمیخرید این قیامت میکرد میومد رو ایوون مگ عررررر میزد جوری عر میزد ک صداش تا خونه ما میومد🤦🏻‍♀️مثلا هر وقت این صدای عرش میومد ما میدونستیم ‌ک عموم یادش رف سک سک بخره این عر میزنه🤦🏻‍♀️😐

هیج جوره هم اروم نمیشد شده یک شبم بود باید عموم خسته ادم میرف براش سک سک یا چیز دیگ بخره تا این خفه شه🤦🏻‍♀️😐

مه ماراصلا نفهمسه من چتی شی بکردمه چتی وچه بیاردمه...همون اول بتمه دونه پول ره مره هاده اتاکمه شه پر ...

اره دیگ اصلشم همینه

ببین اتا ک ونه پر دسو بال پول دره خا فرق کنه تا اتا ک دسو بال خالیه یا متوسطه

مثلا اوندایی ک دارنه پول اصلن مهم نیه وسه 

ولی خا اوندا ک نارننه وچه انه پر توقع وو پر خجالت کشنه وچه پیش دیگ☹

اره بابا انه چرتو پرت وسیله درننه ک اصلن یکبارم استفاده نووننه🤦🏻‍♀️مثلن دنی چی هایته؟تخم مرغ پز برقی😐آخه ادم حسابی تخم مرغ ابپز کردن مگه چنه سخته ک ته هندا سه پول هدایی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ینی منه یاد انه حرص خرمه کهههه مه دل مه عمو سه لاب وونه قشنگ

یا مثلا هم جارو برقی بیته هم جارو شارژی هم بخار شورو هنان🤦🏻‍♀️خا اینان گا زیاد استفاده نکنن چیسه بیخدی ونه آدم عذاب هاکنن هم جاگیرننه هم بیخود

باز وه خنه هم اتا کیچک مبلا ر سلطنتی بیته بوفه سلطنتی تختو کمدو میز ارایشو؛ اتا اتاق خاب دارنه الان شه وچه سم تختو کمد هایته همون اتاق خاب دله هم وشون تختو کمد کته هم وچه🤦🏻‍♀️خا خدا ر خش انه هنجور

چنه وره بوتمه ت الان جا نارنی واجب نیه وچه س تختو کمد هایری گا،بدن ک ته وچه گد تر بوه سلامتی شه خنه ر اتا اتاق خاب اضافه هاکردنی بتونی وچه س ته دل هرچی خانه هایری،فعلن اته از این تختای کوچیک جم و جور گهرواره حساب هسنه هاییر تا ته کار راه دکفه🤦🏻‍♀گوش ندا گو؛آخر شه کار هاکرده

جالب ایجه ک هم سنم هسمی وه انه بی درکه من موندم توش اصلن