2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16324 بازدید | 4102 پست

اسا موس مس بیه بیرین باخسین

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایی خله بی عاری☹️چیسه انه طولانی هکردنی اصن خوب نیس.. کمتر بیشتر بورین شه خنه وه. 

چیکار کنیم خا🤦🏻‍♀️

۲ ساله ش کرونا دره گا

بد بازار خرید و فروشم استپ بخرده مردی ویلا بروت نوونه ش خنه ر شرو هاکنیم☹

خاره همینجور درمی مامانای خنه خرمی🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره پتو ژله ای گلبافت هنان گروننه خیلی مبارکا ایشالله سفره دلم هم خار خار غذا بخرین همیشه اینم سو ...

اینا چی پتو هسنه که این قیمت باشن مردم چتی جهازبخرینن سفره مهمونسه ناشتمه۱۰نفره هایتمه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اسما ر هارشا😒 ۳ تا دعای قشنگ قشنگ تسه هاکردمه ها😒 چیسه ریپ نزویی منه😭💔😂😂😂

اااا جواب هدامه کا.ت ره خدا اتا نذر هاکن مه اسم تعاونی دکفه

[QUOTE=199667764]خا و اول دیه و نوریا ملکه هسنه ولا[/QUOTE ] آملی  هسی نباید اینجوری حرف بز ...

امه پرچم که دماوند تگ درکا ولی نوری دوس هسمه 

ایی خله بی عاری☹️چیسه انه طولانی هکردنی اصن خوب نیس.. کمتر بیشتر بورین شه خنه وه.  

م دس چی بر انه ت نظر؟

م جاهاز همه هاکرده فقط مطل خنه هسمی فقط🤦🏻‍♀️

نگا ب خندم نکن،خندم از رو درده😂💔

مردی اولین ویلا د س ماه سر برود بوه خار وه،پول بیمو وه دس بدن هشوش دکته اد جا دیگ ویلا بدیه قیمت خار وسه پا هادا بوته ایندا ر خریمه اته وره خرج کمه با قیمت بیشتر روشمه.،ک امه حرف گوش ندا بخاطر اینکه ش پول گد تر هاکنه ایندا ر هایتو بدش دیگ از شانس کرونا بیمو بازار استپ بخرده🤦🏻‍♀️

بدشم خب ضرر ک نکردیمی  هرچی ویلا کتو وه قیمت بالاتر شونه،ولی خا امه نامزدی طولانی بوه خار نیه

بازم من چی بوعم مردی بیچاره دکته تو هچل

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)