2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
ایفون ۱۱ خامه بیرم مدل بالاتره  اول قصدم ایفون ۷بود اما ایفون یازده مدل بالاتره

اره 11 م خوبه برو تو سایت کاج موبایل قیمتارو ببین

من از همونجا خریدم

اگ از استایلش خوشت میاد بگیر

من بدون دکمه هوم و سفیدی دورش زیاد قبول ندارم

و اینک دوربینش م زیاد خوب نیس ایکس یا 7بهترن

حالا خودت بسنج همه اینارو ببین کدوم مناسبته

برو تو شهرتون اپل استور داره قشنگ مشورت بگیر قیمتا دستت بیاد

تو سایت و اینا ب درد مشورت نمیخوره زیاد

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینم عالیه خار خار دار😍

عره😎😂😂😂😐

هی مره ولوله کفنه پول جم هاکنم تا تابستون ایکس بییرم باز گومبه نا دوس ندارمه😐

پیره یاتمه8تومن

مه کله ره دیه کارده شه موس

8توووومن😐😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
عره😎😂😂😂😐 هی مره ولوله کفنه پول جم هاکنم تا تابستون ایکس بییرم باز گومبه نا دوس ندارمه😐 پیره ...

😂😂😂ن همینو داشته باش خوبه دگ پول برا گوشی نده برا ی چیزه دگ بده برا دماغی پوست و مویی اینا خرج کن

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
😂😂😂ن همینو داشته باش خوبه دگ پول برا گوشی نده برا ی چیزه دگ بده برا دماغی پوست و مویی اینا خرج کن

دماغ خاره دست هاکنم همه مره کاشنه🥺😂

لب بالامو شاید ژل بزنم

دوستام میگن ناااا قیافه مصنوعی وونه

جوون دلم. فدات شم میام

بیا بیا😍😍😍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره 11 م خوبه برو تو سایت کاج موبایل قیمتارو ببین من از همونجا خریدم اگ از استایلش خوشت میاد بگیر ...

از این گوشی ک خریدی راضی نیستی؟؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
دماغ خاره دست هاکنم همه مره کاشنه🥺😂 لب بالامو شاید ژل بزنم دوستام میگن ناااا قیافه مصنوعی وونه

اییی ولکن خاهر خلی ژل چیه

از این گوشی ک خریدی راضی نیستی؟؟

راضیم خیلی عالیه

دوربینش استایلش خوش دستیش خیلی خوبه

مهسا 11  18 19 تومن نیستاا بیشترع فک کنم

اره 11 م خوبه برو تو سایت کاج موبایل قیمتارو ببین من از همونجا خریدم اگ از استایلش خوشت میاد بگیر ...

امه همسایه کیجا ۲سال پیش ایفون ایکس بیته ونه خاخر الان ایفون یازده بیته یازده عکس گیری خله خله بالاتره کو اصلا تفاووت اسمون تا زمینه اول خاسمه ایفون ایکس بیرم اما رفق بته همون یازده بیر هنوز نیتمه مردی رفق بتمی تا شنبه یکشنبه ایارنه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
عره😎😂😂😂😐 هی مره ولوله کفنه پول جم هاکنم تا تابستون ایکس بییرم باز گومبه نا دوس ندارمه😐 پیره ...

🤣🤣🤣🤣🤣 ایفون ایکس کدومه ای

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
همه اتا....هستنه     ایکس بین 8 و11هسته

اها فعلا همون ۱۱ دره گیرمه اما دل پیش ۱۱پرومکس گیره😭😭

اها فعلا همون ۱۱ دره گیرمه اما دل پیش ۱۱پرومکس گیره😭😭

اره11پرومکسم خوبه لهنتیییی

اشکال نداره قدم قدم میرسیم ب 12پرومکس    

اره11پرومکسم خوبه لهنتیییی اشکال نداره قدم قدم میرسیم ب 12پرومکس      

عهیییی ونه موس هدیم تا اونجه برسیم ولی من پول دارم حیبم میاد انقد پول بدم