2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
صاب بمرد اسباب بازی ره موندنه ندومبه چه 😐😂 https://uupload.ir/files/w869_img_20210309_213151.jpg

مبارکه عجقم😍خفنه🤤چرا صفحش بنفشه😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
جووووووون باوووو😍😍مه هیکل داینه😂خعلییییی نازههه وره دست نیر خاخر وره نخ دون  بل شه گردن 😂🧿 ...

مرض نگیره تورو😂😂😂😂😂😂راس میگه بل شه گردن😂😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام مژده جون خوبی از وقتی کم میای دیگه سوت و کور شده ماهم کم میاییم گروه خیلیا ندهرن واتساپ حالا شم ...

فدات بشم عزیزززم

شمارمو میفرستم برات

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
   ت دا وومبه راستش میتونستم زور بزنم ی ذره پولم ب ایکس برسه  ولی دوس ندارم 8 ب ...

همینم عالیه خار خار دار😍

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
سلام عزیز چطوری💕😍 7پلاس گرفتم من 13500 اگ دوربین مهمه برات یا ایکس بگیر یا 7پلاس تو ایفون این ...

ایفون ۱۱ خامه بیرم مدل بالاتره

اول قصدم ایفون ۷بود اما ایفون یازده مدل بالاتره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
صاب بمرد اسباب بازی ره موندنه ندومبه چه 😐😂 https://uupload.ir/files/w869_img_20210309_213151.jpg

مبارکه عزیز ایفون کلا خار هسه گنه اتی محدودیت دارنه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
سلام دلبر🥺 دلم ماهم برات ی ذره شد.. ❤️

همه ور دری🤣🤣🤣