2789
ن همه الان کار دارن، ذِرک ذِرک شه کمه مردی نا وه شه اسیر انه درگیره کارو ایناعه ک این روزا وره اصن ...

اها باش عزیز یواش یواش کاراتو کن یهو فشار نیار بدتر خسه میشی دترت کو خوبه از شیر گرفتیش؟

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

@miss_marmoolak   گیخارسگ سگ کاته تو همه تاپیکا هس اینجا باید حرف بزنه کوفتش میرسه

مره مرگ گیرنه😂😂😂😂

چطوری عشقمممم

بقیه عشها چطورینننن

مائی جونم چطوره

12 اسفند تولدمه ها😌

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مره مرگ گیرنه😂😂😂😂 چطوری عشقمممم بقیه عشها چطورینننن مائی جونم چطوره 12 اسفند تولدمه ها😌

خوبم تو خوبییییی جووون منم ۲۰ اسفندم

ش دلبرررر اسفندیه دااااا همزاد من😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

خوبم تو خوبییییی جووون منم ۲۰ اسفندم ش دلبرررر اسفندیه دااااا همزاد من😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

جونننن باباااا😘😍😍

من رفیق صمیمی هامم 6 و 19 اسفندن😂😂😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

جوجه اردک زشت

شایدم ملوان زبل🙄

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اها باش عزیز یواش یواش کاراتو کن یهو فشار نیار بدتر خسه میشی دترت کو خوبه از شیر گرفتیش؟

چشم. عاره هنده شیر😄 خوبه یاقی بیه بورده

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اووو چن سالشه دو سالش نشد مگ؟ اوف ته سینه دشت پوس بوه خاخر گا😂😂

اته چن روز دگ دوسال دله شونه🤤

عره تاالان شیر بخرده بو من شه پاره بیمه کا😂

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
کجایی تو😬😬😬🙄🙄🙄

عا من بمیرماااااااااااا

عا من بالاخره شمارو پیداکردماااااا

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐