2789
اره الان حسابی د پول چاپنه🤣

خخححخ😂😂😂 الان تو ترکم با قرص خواب میخوابیدم از دیشب تو ترکم دیشب ساعت ۴نیم خوابیدم امشب خدا بدادم برسه اصلااااا اثری از خواب نیست 😭😭😭😭

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خخححخ😂😂😂 الان تو ترکم با قرص خواب میخوابیدم از دیشب تو ترکم دیشب ساعت ۴نیم خوابیدم امشب خدا بدادم ...

جاااان ته خنه دا😂😂😂

اعععع کیجا قرص خواب چرا میخوردی خلکس قرص خاب لامصب ی جوریه ک هرچی بیشتر بخوری اخرا دیگ روت تاثیر نمیزاره اصلا جوری میشه ک ۸تا دونه تره هیچی نکنه😨حالا خوبه داری ترک میکنی خیلی ارادت قوی باید باشه ی وقت وسوسه نشی بری سمتش باز بخوریااااا اسیر میشی بدن مریض میشی خاخر

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جاااان ته خنه دا😂😂😂 اعععع کیجا قرص خواب چرا میخوردی خلکس قرص خاب لامصب ی جوریه ک هرچی بیشتر بخور ...

اره دیگه بخاطر همین دهرم ترک میکنم اما اصلا خواب ندارم دیشبم ۴نیم خوابم برد صبح ۸شوهرم داشت میرفت بیدار شدم خدا امشبو بخیر کنه معلوم نیست تاچند بیدارم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره دیگه بخاطر همین دهرم ترک میکنم اما اصلا خواب ندارم دیشبم ۴نیم خوابم برد صبح ۸شوهرم داشت میرفت بی ...

خخخ چطوری خوبی تونستی کنار بیای با بی خوابی

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

خخخ چطوری خوبی تونستی کنار بیای با بی خوابی

کم و بیش دوشب اول ساعت ۴نیم خوابیدم ۲شب دوم دونیم 

اها سختی داره ولی ترک کن واسه خودت خوبه

اره دیگه ترک کردم 

پروفت منو کشته😂

خداروشکر ولا نصف نی نی سایتیا روش کراش زدن🤣

جووووون

@رفیق__موقتی   @anoshaa   @miss_marmoolak   @miss_maaahsaaa   @b ...

اااا من دورت بگردم😍🥺😘

ولن توام مبارک عشق جان💕😘

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
@رفیق__موقتی   @anoshaa   @miss_marmoolak   @miss_maaahsaaa   @b ...

ولنتاین خودت مبارک😘😘😘😘😘😘