2789
اره فحشای دسته دار🤣واس ادم مزه میده این فحش میده🤣 ن ن دست بزن نداره خیلی دل رحمه پسرمون😆ش خاخر ج ...

اوف جوون

مهسا فک کن جدی جدی ی روز ببینیم همو

من انقد جیغ میزنم کر میشی

دیگ مث قبل چت نمیکنیم ولی خب قلب منی هنو    

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوف جوون مهسا فک کن جدی جدی ی روز ببینیم همو من انقد جیغ میزنم کر میشی دیگ مث قبل چت نمیکنیم ولی ...

نگوووو🥺😍من ک یبار اصن خابشو دیدم گفتم براتون اگ یادت باشه..خاب دیدم تو کافه آمل قرار گزاشتیم همگی،.. انقد حس خوبی بود ک نگم برات دلم نمیخاس اصن بیدار شم😭🤍

وویی فدا بشممم تو هم قلب منی همش ب یادتم حرفامون مسخره بازیامون شیطنتامونو یادم میاد انقد میخندم😍💋کاش بشه ی روزی همو ببینیم☹💔

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

نگوووو🥺😍من ک یبار اصن خابشو دیدم گفتم براتون اگ یادت باشه..خاب دیدم تو کافه آمل قرار گزاشتیم همگی، ...

اره یادمه  

من بورم

فعلا خدافزی

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
شیماره پول خانه دمه. شه مارسه وسیله خونه ی چی ک براش بمونه احتیاج داره میخرم

حالا شیمارت انتظار داره بخری واسش؟ مثلا ندی ناراحت میشه؟!

ی تابلوی خوشگل بخر براش تابلو چیزیه ک میمونه واس آدم

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

حالا شیمارت انتظار داره بخری واسش؟ مثلا ندی ناراحت میشه؟! ی تابلوی خوشگل بخر براش تابلو چیزیه ک میم ...

انتظار ک داره ولی پول میخاد. 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
سلام عزیزم ب خاطر کلاسای اوین نمیرسم بیام زیاد شما‌چطورین

سلام گل..فدات خوبیم. توخوبی؟ دلم برات تنگ شد🙁💙

اوین خوبه؟ 

سلام گل..فدات خوبیم. توخوبی؟ دلم برات تنگ شد🙁💙 اوین خوبه؟ 

فدات عزیزم خوبه دست بوس دختر گل تو‌چطوره روی ماهش و ببوس از طرف من😘 سرگرم‌کلاساشیم انقد کادستی و‌فعالیت داره ک وقت سر خاروندن ندارم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
فدات عزیزم خوبه دست بوس دختر گل تو‌چطوره روی ماهش و ببوس از طرف من😘 سرگرم‌کلاساشیم انقد کادستی و‌فع ...

فداتبشم خوبه چشم. توام ببوسش اوین رو. خسته نباشی عزیزم💋

@رفیق__موقتی   هااا اسما پولی کجه دریییی

😂😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔