2789

سلااااااااااامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
سلاااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ...

چ عجب اینورااااا

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامتی توچه خبرا چیکارمیکنی

تو هم ک هیچ وقت تگ نمیشی باید س ساعت بگردمت تو چتا پیدات کنم ریپ بزنمت

هندا چی اسمی وه بشتی شه کاربری رو😤اچی آسون تر اشتی وه😂

گم میکنمتون     تو عنتر تحویل نمیگیری

گوزووو

والا نیستی ک تحویلت بگیرم😬😂منو تو دوستات داشته باش ک گم کردی از اون طریق پیدا کنی یا تاپیکو ذخیره کن

گوزووو والا نیستی ک تحویلت بگیرم😬😂منو تو دوستات داشته باش ک گم کردی از اون طریق پیدا کنی یا تاپیک ...

عوضی

قهرم باهات  

دیگ دوسم نداری

کثافت

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
[QUOTE=169929677]خاهرِ من دلیل نمیشه چون اجازه نمیدم کاری کنه اجازه تامین شدنشم ندم ک😂😑 اونجور ش م ...

جنجگوی مازندران چطوری

عوضی قهرم باهات     دیگ دوسم نداری کثافت

گی بخوووور

😂

هرچیم ک باشه شما اولیارو هیچ وقت فراموش نمیکنم همیشه جاتون ثابت میمونه😍😎بین این همه دوستایی ک دارم شما اصن تافته ی جدا بافته این

دوستدارم چسووو دوستدارم گوزوووو دوستدارم گیوووو😂😘🤍🤪

گمه ک فاطی چخبرا خاری سلامتی رل مل نزویی دیگه😂

گی بخوووور 😂 هرچیم ک باشه شما اولیارو هیچ وقت فراموش نمیکنم همیشه جاتون ثابت میمونه😍😎بین این هم ...

گیو بخاره ته سره    

گفته بودم معاون پیام داد؟  

پیام داد چی گف

نمیدونم تا تابستون صب کن و بعدش جدیه و این چیزا

تو واس من اینتی بودی تو واس من اونتی بودی

گفتم داری الکی میگی

گفتم نه قولم قوله

منم گفتم اوکی

نمیدونم تا تابستون صب کن و بعدش جدیه و این چیزا تو واس من اینتی بودی تو واس من اونتی بودی گفتم دار ...

تا تابستون صب کنی بدش میاد خاستگاریت؟