2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ااا واقن گی بو دله شانسه پس😂😂😂😂😂 باشه عشقم راه پله شستم تازه کنار بخاری لش کردم پاشم برم سال ...

خسته نباشی😀😂ول کن حوصله داری بده مامانت درس کنه🥴یا وسیله سالادو همینجوری بیار سرسفره هرکی میخاد برداره😂

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

خسته نباشی😀😂ول کن حوصله داری بده مامانت درس کنه🥴یا وسیله سالادو همینجوری بیار سرسفره هرکی میخاد ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از صب مث سگ کار کردیم

پریودم دارم میشم داغونم قشنگ

سردههه😭

خووم سالاد دوس دارم🤤🤤😂😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 از صب مث سگ کار کردیم پریودم دارم میشم داغونم قشنگ سردههه😭 خووم سالاد دوس ...

خونه تکونی داشتین مگ🥴خا پس ب مامانت بگو وسایل بیارع کنارت تو هم در حالت لش سالادتو درس کن😂😂😂

خونه تکونی داشتین مگ🥴خا پس ب مامانت بگو وسایل بیارع کنارت تو هم در حالت لش سالادتو درس کن😂😂😂

اوف گیخارسگ دلم واست ی ذررره شددددد😭😭😭😭

تو واتس بحرفیم باهم؟

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
اَکِهِییییی باز میخاسی مارو ح ش ر ی کنی🤪🤪🤪🤪😝😝😝💦💦💦

بپیس😂😂😂😂😂😂❤❤❤عره با شلوار گل گلی نخی😐😂😂😂😂

اوف گیخارسگ دلم واست ی ذررره شددددد😭😭😭😭 تو واتس بحرفیم باهم؟

😂😂😂😂منم ولا😂😂😂😂

اینجاو واتس چ فرقی داره🤪🤪😜😜😜

تل نداری؟ وات نمیرم زیاد

😂😂😂😂منم ولا😂😂😂😂 اینجاو واتس چ فرقی داره🤪🤪😜😜😜 تل نداری؟ وات نمیرم زیاد

ن تلم نمیاد

من اینجا زیاد نمیام نمیدونم چرا😐😂

وقت ندارم بخدا😕بیکارم ولی بازم وقت ندارم

حالا اگ خاسی بگو شمارمو میدم

[QUOTE=164041861]بپیس😂😂😂😂😂😂❤❤❤عره با شلوار گل گلی نخی😐😂😂😂😂[/QUOT مره وحشی نکن کیجا🐅🐅🐅 ...

اوف بیا بیا🤤🤤🤤

ن تلم نمیاد من اینجا زیاد نمیام نمیدونم چرا😐😂 وقت ندارم بخدا😕بیکارم ولی بازم وقت ندارم حالا اگ ...

😂😂😂😂😂😂

اووووو یادت میره بیای

بیا دگ

باشه باشه عجقم