2789
😏ک، سده اتنه روز چت کردمی سیو نکردی اسا گنی تو امون ندادی🙄

کلا ذخیره نکردمه میم هم همش شماره رو حساس بیه بتمه ناراحت بو 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
امل نمیتونم همش بیام برم که عزیز سخته

خاهر سخت تر از ای وی اف نیس ک وقتی طبیعی با دارو طب سنتی ج میگیری چرا اخه انقد خرج ای وی اف کنی.. ب نظرم ی سر ب این دکتر بزن پرس و جو کن بنظرم می ارزه سختی و دوری راهش

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهر سخت تر از ای وی اف نیس ک وقتی طبیعی با دارو طب سنتی ج میگیری چرا اخه انقد خرج ای وی اف کنی.. ب ...

اخه منکه مشکل ندارم مجتبی یهو میبینیکارش شلوغ میشه دوماه نمیاییم شمال الانم بخاطر کرونا نمیاییم کلا 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
اخه منکه مشکل ندارم مجتبی یهو میبینیکارش شلوغ میشه دوماه نمیاییم شمال الانم بخاطر کرونا نمیاییم کلا& ...

باشه عزیز خودت میدونی

سلام😍خوبی مژده؟ 

فدات بشم قربونت عزیزم

ببخشید نتونستم بیام پیشتون

خیلی حالم بد بود مرز افسردگی رو رد کردم

همش کارم قرص و اینا بود

یسره خاب بودم

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
فدات بشم قربونت عزیزم ببخشید نتونستم بیام پیشتون خیلی حالم بد بود مرز افسردگی رو رد کردم همش کارم ...

خدانکنه عزیز.. الهی. ایشالله ک خوبه خوب شی غم بزرگی بود میفهمم. بخاطر خونوادت ودخترو شوهرتم شد خوبه خوب شو انقد ب گذشته فکر نکن.. دله هممون تنگه برات زود زود بیا پیشمون روحیت بهتر شه. ❤️

منم عشقم☹گی بو دله عکس نمیاد چرا اینستا ننصبیدی؟

اع سایت درس شده بوود ک همین چن دقیقه پیش خوب بود

دوتا اکانت دارم اینستا فعلا حذفش کردم حالا دوباره نصب کنم خبرت میدم فالو کنیم😁

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

اع سایت درس شده بوود ک همین چن دقیقه پیش خوب بود دوتا اکانت دارم اینستا فعلا حذفش کردم حالا دوباره ...

ااا واقن

گی بو دله شانسه پس😂😂😂😂😂

باشه عشقم

راه پله شستم تازه کنار بخاری لش کردم پاشم برم سالاد درست کنم😐🤦‍♀️

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...