2789

سلام

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت از هم فاصله بگیرین  کلک دی هکن  پی هر بحثی و نگیر  حسود زیاده دورو ور  ...

هوف اره شدیدن ب یه مدت فاصله نیاز مندیم

حسووود تا دلت بخاد هس

واس شما چی شده

کلک چیه؟؟

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

هوف اره شدیدن ب یه مدت فاصله نیاز مندیم حسووود تا دلت بخاد هس واس شما چی شده کلک چیه؟؟

اسپند گمی کولک

هچی مارشون اتا مدت خاسنه خنه بروشن اتی برار حرف بمو اعصاب نشتنه امه سر 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بخاطر وضعیت این کیری ویروسه هسه الان همه همینن ماهم قهریم نا وه جلو انه نا من شومه🙄

تره ای چیه چسر قهر بکردی 

اسپند گمی کولک هچی مارشون اتا مدت خاسنه خنه بروشن اتی برار حرف بمو اعصاب نشتنه امه سر 

اهان

هوف همه ادم اعصاب رو درننه ولا

قربووونتتتتتتتتت بشم سلامتی.. دولمون تنگ شد جمع نمیشین🥺بچها کجان؟ 

اره منم دلم تنگ شد برا دورهمیامون😭😭😭

بچه هام یکی در میون میان