2789
مرسی عزیز😘

روز جهانی خاهر بر تو خاخر مجازی من مبارک باشه عشقممممم😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💖💖💖💖💖💖

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روز جهانی خاهر بر تو خاخر مجازی من مبارک باشه عشقممممم😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘💛💛💛💛 ...

فداتبشم عزیزمممممممم😍😍😍😘😘😘😘😘همچنین برتو مبارکت باشه 💓💓💓💋💋💋💋💋💋💋💋

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
فداتبشم عزیزمممممممم😍😍😍😘😘😘😘😘همچنین برتو مبارکت باشه 💓💓💓💋💋💋💋💋💋💋💋

فدا مدا جانان🥰🥰😍😍😍💖💖💖💖😘😘😘

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

سلام خارنی. من تازه اینجه ره پیدا هاکردمه .یعنی امشو دارمه تش گیرمه. الان تو یه تاپیکی یه عالمه در مورد ما مازندرانی ها بد گفتن هیچکی نبود طرفداری کنه من خودمو کشتم الان از حرص دارم میمیرم

سلام خارنی. من تازه اینجه ره پیدا هاکردمه .یعنی امشو دارمه تش گیرمه. الان تو یه تاپیکی یه عالمه در م ...

ولشون کن تاکسی خالی بوق زیاد میزنه بهشون اهمیت نده اینا عقده دارن

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
وصل هکن بین کیف دنه

خاری واتس نصب کن تل بیخوده بالا نمیاد

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
باشه فردا عکس میگیرم میزارم ❤،والا بچه که میخوام فعلا باردارنمیشم 😞

ایشالله بزودی میشی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
دوست جونیای من کنایین دلم تنگید براتون چ کم پیدا شدین سرتون کحا گرمه🤔

من خیلی وقته نیومدم الان دلم برا همتون تنگ  شده کجایین

هردوتارو دارم 😁ن خوبه با فیل. تر شک. ن بالا میده

کلا خسه کنه واتس اپ سریع تره تبریک گمی تره ایشالا اینستا وصل هکنی😂

کلا خسه کنه واتس اپ سریع تره تبریک گمی تره ایشالا اینستا وصل هکنی😂

😂😂وصل هکردمه نت خله ورده حذف هکردمه

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی