2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا دارمه اینستا دره اشون عکس بشتمه بمو به به و چه چه کرده😂 یاد بکردمه بوم اینجه چ ننه

وه جا سوال هاکن ای چیسه وه کاربری تعلیق شد مول خی

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

وه جا سوال هاکن ای چیسه وه کاربری تعلیق شد مول خی

ای اخری مه مار شماره جا بمو تعلیق بیه؟😂😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
این قسمت خونت مورد علاقه من😍😍😍😍😍😍عاشق گلم

😘😘

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره ظاهرن😆😆😆

اییییی وه شه پیت جله کو

😂😂😂 امروز دعاتون میکنم بچه ها التماس دعا💛😘

مرسی عشقم

دنینی کا. بین تلگرام گپ بزنیم آیدی دارین بدین گپ درس کنم لینگ بدم بیایین

جوووون😂😂چتی بوه مردی راضی شد اینارو وصل کنی🤩

تل ندارم دتر

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

جوووون😂😂چتی بوه مردی راضی شد اینارو وصل کنی🤩 تل ندارم دتر

😂😂

بش نگفم وصل کردما گفم عکس پروف فلانیو تو تل دیدی😐گته مگ تلگرامم داری؟ بتمه عاره. تو چ وصل نکنی؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی