2789
تاپیکو ذخیره کن ک گممون نکنی

چجوری

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری

اینجایی ک قلب هس لایک میکنی

یکی هس مث پرچمع

برو اولع تاپیک اونجایی ک گزارش میزنن بغلش پرچم رو بزن تاپیک ذخیره میشه

بد میری تو نی نی سایت من تاپیک های ذخیره شده از اونجا میتونی بیای 

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

اینجایی ک قلب هس لایک میکنی یکی هس مث پرچمع برو اولع تاپیک اونجایی ک گزارش میزنن بغلش پرچم رو بزن ...

بوشه فهمیدم

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
سمی کجایی🥺

جونم اینجام

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چ قشنگگگگگگ🤩🤩🤩🤩👌👌

ته فدا گد گد گل خامه همه ر۶ بیارم اشپزخنه اب پاشی هکنم

سمی از فاطی خبری نداری

چرا دارمه اینستا دره اشون عکس بشتمه بمو به به و چه چه کرده😂 یاد بکردمه بوم اینجه چ ننه