2789
شه خنه ر بروتمه چند روز د بار جمع کمه چیزایی ک اینهمه سال اده کشم استفاده نکردمه م مردی گنه کیجا شی ...

کمی متوجه نشدم🤦‍♀️

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نمیاد برا منم پریشب نمیومد 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
کمی متوجه نشدم🤦‍♀️

خونمو فروختم وسایل دارم جمع میکنم چیزایی ک این چند سال یبارم استفاده نکردم شوهرم دیده میگه من ب دخترم جهیز نمیدم خشکه حساب میکنم شما زنا ببخشیدا میرینن ب پول هی چرت و پرت میخرین 😁 قراره اما خیشه خنه هدم ۰😬😁

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خونمو فروختم وسایل دارم جمع میکنم چیزایی ک این چند سال یبارم استفاده نکردم شوهرم دیده میگه من ب دختر ...

ینی بجایه جهاز خونه بدی؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
خونمو فروختم وسایل دارم جمع میکنم چیزایی ک این چند سال یبارم استفاده نکردم شوهرم دیده میگه من ب دختر ...

عهوووو مه عاروسه ته کیجا نوبت بیتمه همین الان🙂🙂🙂

فقط خنه که قراره هدین چندمتریه😎😎😎

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اااخدا و چشه دااا 😍😍😍

😘😘

عهوووو مه عاروسه ته کیجا نوبت بیتمه همین الان🙂🙂🙂 فقط خنه که قراره هدین چندمتریه😎😎😎

فعلا گ شه بیخانمان مه ب بسازم شنه بعد 😁

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
😍😍🥰🥰🥰🧿🧿آخدووووووووووو

😘❤