2789
اععع☹حالا اشکال نداره بزرگ تر ک شد عقلی تر میشه ی دور ببرینش بیرون ۳تایی باهم عکس بگیرید عکاس ببرینو ...

عاره ایشالله💗

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اییی خسه نوی 😂 مه دندون عصب کشی هکرده درد کنه اعصاب نارمه

منم عصاب ندارم خاهر دیروز اتاق خواب خالی هکردمه تخت تشک دربباردمه چوب دربیاردمه جارو برقی بکشیمه اونتا گل سانسوریا داشتم کفتال بود یادتونه؟ گلدون سفالی دیه گتنی عوض کن عوض هکردمه ینی ب معنی واقعی بوسیمه ماهورم این وسط شه بیشتر مره خسه کرده ک هیچ امروز صبح با شکم درد و کمردرد بلند بیمه پریود بیمه امشو هم مهمون دایمه😞

منم عصاب ندارم خاهر دیروز اتاق خواب خالی هکردمه تخت تشک دربباردمه چوب دربیاردمه جارو برقی بکشیمه اون ...

اییییی رد بمه هسی کو اتا شام ساده اماده هکن منم تو این شرایط مهمون دارم کله بونه دوری اندازه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چی درس هکنی وشونسه 😂😂😂

گی😂

سیکا درس کردما با قیمه سالاد کردما نازخاتونم درس کردم..دونفر بیشتر نیسن ک

عفونت کرد؟؟

نه عصب کشی و پر ۳مرحله ست دومین مرحله رفتم الان اذیت میکنه روش فشار بیارم درد میگیره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
گی😂 سیکا درس کردما با قیمه سالاد کردما نازخاتونم درس کردم..دونفر بیشتر نیسن ک

سیکا با قیمه؟چنه تنوع دنی

اییییی رد بمه هسی کو اتا شام ساده اماده هکن منم تو این شرایط مهمون دارم کله بونه دوری اندازه

عاره اتا کوچه دله درمی همیشه همدیگره ویمی اما دوهفته درمیون اتا بشکسه پلا شومی با اصرار وشون خینه خیمی اسا هروز من وچه ره ویمه اونجا تو حیاطشون بازی کنه گنه عره دگ هچکس خنه نشومه مه اونتا یاری بد بدی ره گنه اونتایه بد بدی ره گنه هوووف مره عصاب گیرنه من ش دومه م خنه و شامسه کنه بتمه بین دگ 

سیکا با قیمه؟چنه تنوع دنی

عره اگ تنوع ندم پشت سر گنه عره اما شومی اینجوری درس کنا ونه پرو مار اننه اونجوری درس کنه ول کن بل بخره پاره بوه

منم عصاب ندارم خاهر دیروز اتاق خواب خالی هکردمه تخت تشک دربباردمه چوب دربیاردمه جارو برقی بکشیمه اون ...

اووو همرو تنهایی انجام دادی🥺😟😩😰خسه نباشی عشقممممم

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

نه عصب کشی و پر ۳مرحله ست دومین مرحله رفتم الان اذیت میکنه روش فشار بیارم درد میگیره

اهااا هیچی بدتر از دندون درد نیس😢😢

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰