2789
بخدا مجبور بوذم اصن راضی ب رفتن نبودم ب جان خو م الان چن روزه بخدا استرس دارم مث سگ میترسم گمه نکنه ...

بستگی داره

خاهر من اینا چهارشنبه رفته بودن شنبه تب کرد یکشنبه من داغون شدم دوشنبه دامادم😂😂😂

انده دمنوش اویشن بخاردمه شاش اویشن بو کنده😂😂😂

بستگی داره خاهر من اینا چهارشنبه رفته بودن شنبه تب کرد یکشنبه من داغون شدم دوشنبه دامادم😂😂😂 اند ...

من میترسم فاطی😞😞

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی داره خاهر من اینا چهارشنبه رفته بودن شنبه تب کرد یکشنبه من داغون شدم دوشنبه دامادم😂😂😂 اند ...

چن روز تب داشی کی تبت اومد پایین؟ قبل تب کردن هیچ علائمی نداشی؟ 

چن روز تب داشی کی تبت اومد پایین؟ قبل تب کردن هیچ علائمی نداشی؟ 

تبم روز اول صبحش ۳۷.۵ بود بعدش سر درد گرفتم اصن چشمام پفففف کرد چشمام قرمزززز از درون داغ داغ بودم

شبش تبم شد ۳۹.۵

پاشویه و قرص الان ۳۸. ۳۸.۵ ه

ولی از داخل افتضااااح گر گرفته م

تنمم خیلی درد میکنه

اب نمک قرقره بکن حتما

سرفه زیاد ندارم

مثلا هر ۱۰ دیقه سه چهارتا دونه

عکسای بستری شده ها رو دیدم دلم اتیش گررررفت😥😥😥

خیلی بد بود

ی بار من ریپلایت میکنم خوشحال شی😂😂😂😂😂❤

اااا دمت گرم🤪

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
فعلا دارو میخورم  داروهای همون کروناس ازیترومایسین و ی قرص دیگ خاهر شوهر خاهرم دکتره گف تست ...

کرونا بیتی😥😥😥 مراقب باشین تقویت کنین خودتونو

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نری عروسیاااا ولش کن من ک از اون رو ز با خاهرم حرف نمیزنم بش گفتم فک نمیکردم انقد احمق باشی ک بری ...

خواهرت رفت عزوسی گرفت؟عروسی چیش بود

تبم روز اول صبحش ۳۷.۵ بود بعدش سر درد گرفتم اصن چشمام پفففف کرد چشمام قرمزززز از درون داغ داغ بودم ...

ااااا یاعلی کرونا گرفتی؟خیلی مواظب باش مایه جات و سوپ زیاد بخور انشاالله زود خوب میشی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نور زلزله اومد🤕

🤣🤣🤣🤣🤣 زنه هسی؟

تبم روز اول صبحش ۳۷.۵ بود بعدش سر درد گرفتم اصن چشمام پفففف کرد چشمام قرمزززز از درون داغ داغ بودم ...

🥺🥺زود خوب شو اجی

ارع😁😁😁

خداروشکر🤪