2789
اره ولا واس هرچی برنامه ریزی داشته باشی بدتره

مهسا بنظرت کیپور استری بزنم مانتو مجلسی بدوزم خوب میشه؟ با تور خالدار و رو کرپ حریر بدوزم مجلسی میشه؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مهسا بنظرت کیپور استری بزنم مانتو مجلسی بدوزم خوب میشه؟ با تور خالدار و رو کرپ حریر بدوزم مجلسی میشه ...

جانم. عکس پارچه هاتو با مدل مانتویی ک در نظر داریو بفرس بت بگم .اینجوری نمیتونم خوب تصورش کنم😂

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم. عکس پارچه هاتو با مدل مانتویی ک در نظر داریو بفرس بت بگم .اینجوری نمیتونم خوب تصورش کنم😂

پارچه اینترنتی دارم میگیرم بزار بیاد عکس میدم🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بچهاااا اگ بدونین چ شلوغه وسط🙄🤕🤕🤕🥺ولی من خله ترسمهههه م کونگ دره رقصسه پاره بونه😞

سلام من دیر رسیدم برا عروسی ک نظرم فایده نداره پدر پزرگت و خدا رحمت کنه روحش شاد باشه 

ولی خب پدر مادرته پدر خالتم هس دیگه باز بزن برقص چیه دیگه😐

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
سلام من دیر رسیدم برا عروسی ک نظرم فایده نداره پدر پزرگت و خدا رحمت کنه روحش شاد باشه  ولی خب ...

😂😂فدات عزیز. مه دخترخاله ارایشگاه نشسته بود اس میداد باز سفارش نکنما وسط باشیم فلان باشین یکم رقصیدیم🤭

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
😂😂فدات عزیز. مه دخترخاله ارایشگاه نشسته بود اس میداد باز سفارش نکنما وسط باشیم فلان باشین یکم رقصی ...

واه مگه بابابزرگ نمرده😕 رقصیدی😐

واه مگه بابابزرگ نمرده😕 رقصیدی😐

ما نمی رقصیدیم زنده میشد؟ میدونم چی میگی ولی فامیلایه عروسی فقط ما چن نفر بودیم همش فامیلایه دوماد وسط بودن نمی رقصیدیم میگف ابروم رف من هیچکسو ندارم بیاد وسط فلان رفتیم دگ

ما نمی رقصیدیم زنده میشد؟ میدونم چی میگی ولی فامیلایه عروسی فقط ما چن نفر بودیم همش فامیلایه دوماد و ...

مامان من بود جرم میداد رفتم خونه😁 اسما ته وظیفه و بوری سما هاکنی😁 از زبونه مامانمه😜 بله اون بیچاره ک فرقی بحالش نمیکنه حرف مردم اذیت میکنه حالا رعایتم کردی

ما نمی رقصیدیم زنده میشد؟ میدونم چی میگی ولی فامیلایه عروسی فقط ما چن نفر بودیم همش فامیلایه دوماد و ...

ما امشب دعوتیم نمیرم شوهرمم بیبنم میشه راضی کنم نره البته فایده نداره چون خانوادش میرن و اون باهاشون در ارتباطه

مامان من بود جرم میداد رفتم خونه😁 اسما ته وظیفه و بوری سما هاکنی😁 از زبونه مامانمه😜 بله اون بیچار ...

ن مادرجونو مامانم خودشون گفتن برین گناه داره بعد چن سال داره عروسی میکنه هیچکی نباشه گناه داره. ن هیچکی خاهر رعایت نمیکردن ی نفر ماسک نداشتن انه استرس دارم نکنه کرونا گرفته باشم

ن مادرجونو مامانم خودشون گفتن برین گناه داره بعد چن سال داره عروسی میکنه هیچکی نباشه گناه داره. ن هی ...

انشالله ک خیر میگذره ولی انقد اعلام میکنن تو عروسی انقد گرفتن چجوری خودشون نمیترسن عروس ک مرکز توجه و با همه میهمانا در ارتباط از جون خودشون نمیترسن😕

ما امشب دعوتیم نمیرم شوهرمم بیبنم میشه راضی کنم نره البته فایده نداره چون خانوادش میرن و اون باهاشون ...

خاهر من عروسی دخترخاله بودو شرایطش اینجوری بود رفتم تو اگ واجب نیس و اینا نرو😑

انشالله ک خیر میگذره ولی انقد اعلام میکنن تو عروسی انقد گرفتن چجوری خودشون نمیترسن عروس ک مرکز توجه ...

ندومبه خاهر الان مثلا من خدای نکرده گرغه باشم کی معلوم میشه؟ 🥺🤕