2789
عاره همین کارو باید بکنم

اگه امله مه خاخر امل پرستاره گنه وضع ردجوره امله بیمارستان پر بیه احتیاط هکن

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خدا رحمتش کنه ای بابا حالا میخوای چیکار کنی؟بچتم شیطونه یجا بند نمیشه که بنظرم نرو

مامان گنه بور خاله ناراحت بونه دخترخاله بعد چن سال داره عروسی میگیره هرسالی خواس عروسی کنه یکی فوت کرد دیروز گریه میکرد شانس منه اینجوری شد فلان شد هچکی نمیاد مامانم بش گف مائده نمیاد زنگ زد مث بچها گریه میکرد ما عروسی تو ترکوندیم تونمیخوای بیای گرف قطع کرد😐😑

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان گنه بور خاله ناراحت بونه دخترخاله بعد چن سال داره عروسی میگیره هرسالی خواس عروسی کنه یکی فوت ک ...

ایییی اتی کم شونسم درنه 

پس بور گناه دارنه اما حتما احتیاط هکن

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اگه امله مه خاخر امل پرستاره گنه وضع ردجوره امله بیمارستان پر بیه احتیاط هکن

عاره میدونم بدجوره من شه هم خله ترسمه بخدا بچرو مامانم میخواد نگه داره مامانم ک نمیاد

ایییی اتی کم شونسم درنه  پس بور گناه دارنه اما حتما احتیاط هکن

عاره این باز خیلی کم شانسه.. نمیدونم والا الان دوروزه استرسه مه تنه په قد بورده اتیجور هسمه اشتهام کور شد از بس ب خودم تلقین کردم کرونا نگیرم فلان🥺

عاره میدونم بدجوره من شه هم خله ترسمه بخدا بچرو مامانم میخواد نگه داره مامانم ک نمیاد

مامانت چرا نمیاد؟خوب بچه که نیست برو پس خودتی فقط مراقبی

ایییی اتی کم شونسم درنه  پس بور گناه دارنه اما حتما احتیاط هکن

ت نظر ارایشگاه بورم؟واسه  شینیون و ارایشگاه برم؟ یا فقط سشوار کنم خودم خودمو ارایش کنم؟ اخه نمیخوام وسط برم یا نزدیکای شام میخوام برم 1یا2ساعت باشم بیام زنگم زدم ارایشگاه میگ 250میگیرم شینیون ارایش صورت

چقد ارزو داشتیم سره عروسیش🥺😞

عاره این باز خیلی کم شانسه.. نمیدونم والا الان دوروزه استرسه مه تنه په قد بورده اتیجور هسمه اشتهام ک ...

نه بابا انه اینجور نیه اسا کو حتی اگه با فاصله بشینی دستکش و ماسک رزهری چجوری میخوای بگزری الان همه مواظبن اگه تونستی ی ضد عفونی کننده ببر شایدم تو تالار سر میز باشه 

مامانت چرا نمیاد؟خوب بچه که نیست برو پس خودتی فقط مراقبی

مه ماره پِر بمرده امشو بیه تالار فردا هفت اصلیه خاهر😐

نه بابا انه اینجور نیه اسا کو حتی اگه با فاصله بشینی دستکش و ماسک رزهری چجوری میخوای بگزری الان همه ...

نمیدونم خله ترسمه

مهسا کنگ بگانن نظرهده لایک نکن

بنظرم برو گناه داره دخترخالت دلش ب شما گرمه

بچتم نبر زیاد وسط نرو ی جا ی دور بشین دور و ورت کسی نباشه بد اینکه ارایشگاهم نرو خودت خودتو ارایش کنو سشوار بکش..دیرتر برو زودتر بیا بد اینکه از عروسی اومدی مستقیم برو حموم

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

بنظرم برو گناه داره دخترخالت دلش ب شما گرمه بچتم نبر زیاد وسط نرو ی جا ی دور بشین دور و ورت کسی نبا ...

چقد قصد کرده بودیم عروسیش ارایشگاه اتلیه بریم هی فلان کنیم اصن میگن توهیچ کاری نباید قصد کرد حقیقته

چقد قصد کرده بودیم عروسیش ارایشگاه اتلیه بریم هی فلان کنیم اصن میگن توهیچ کاری نباید قصد کرد حقیقته

اره ولا

واس هرچی برنامه ریزی داشته باشی بدتره

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

اره واقعا ارایشگاه یجا مطمعن سراغ داری برو بنظرم اینجا محله ی ما ارهیشگرای خوب خیلی مراعات میکنن